Kub7a Kızlar cuma günü ikinci sezeryan doğumum var ve aşırı stres korku içindeyim ve sigara kullanıyorum ama ne Zaman kesmem gerek lütfen destek olun linçlemeyin ilk doğumumda bir gün önce içmiştim ve nefes darlığı yaşadım
Dtkntba Kub7a maalesef ben 10 senedir içiyordum bebeğimin haberini alır almaz son bir dal bile içmedim bunun vicdan yükünü taşıyamazsın hala geç değil lütfen bırak linç değil sadece bir rica benim ki
Sinemyiss Kub7a Ben olsam şöyle düşünürdüm. Evet herşey Allah’tan ama kendimi suçlamak istemem acaba o yüzden mi sorusuna ömür boyu cevap bulamazsanız. Bunun vebali ağır olur. Sizde içmek istemezsiniz eminim en azından hamileyken ama bunu aklımda tutardım. Çünkü ben öyle yaptım.
Mesen Ay bende içiyorum ya inşallah birşey olmaz korkusu ayrı var ama bırakamıyorum malesef doğuma girene kadar içerim diye düşünüyorum sonrası annem kv falan olur gelen giden olur zaten içemem.
Kakulimmm Mesen annemiz ve kayinvalideniz varken sigara içemiyorsunuz ama bebeğinizin sağlığını tehlikeye atarak kendinizi sakınmıyorsunuz doğru mu anlamışım
Mesen Kakulimmm yok yanlış anlamışsın 😂annem kv varkende içiyorum ama yanlarında ve sık değil tuvalete gider yine içerim
Kub7a Anestezi alacağım için soruyorum kaç gün önce bırakmalıyım diye doktoruma hiç sormadım çünkü eşim sık kullandığımı bilmiyor arkadaş ortamında içtiğimi biliyor sadece ki sık dediğim zaten günlük 4 dalı geçmiyor bazen 2
MomyAsli_ Kub7a doğuma girmeden içen var ve solunum sıkıntısı yaşadı bebek yapmayın 😕 12 saat önce kesin
anne5 Kub7a bende ilk dogumda 15 saat önce kesmiştim nefes darlığı çekmiştim bu seffer genel anestezi değil spinal istiycem sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum zaten bölgesel uyusturuyolar
Papatya_4444 Kub7a bennn ilk doğumumda suyum geldii ne sancı ne ağrı vs öyle ilerledi ve o an canım sigara istedi ve içtim zaten hamileliğimin ilk 5 ayı ağzıma sürmedim aşırı tiksinti mide bulantilarim vardı icmemistim o yüzden
alparslan21 Kub7a hamile kaldıktan sonra kesmeliydiniz . Ben de öyle aşırı bir içici değildim ama bebeği öğrenir öğrenmez kestim çünkü mazallah otizme bile sebep olabiliyormuş
H-ckerana Bende içiyordum normalde günde 4-5 tane falan.Hamileliklerimde ve emzirmede 6 ay içmiyorum.Başta tiksinme geliyor,sonra irademe sahip çıkıyorum.Biraz irade lütfen yapabilirsiniz 🙏🏻
Lilaaaaaa Kub7a cocuk saglik problemi hemen cikmqz zaten ilerde farkli hastalıklar ile kendini gösterir. Ben ictim bisey olmadi diyenlere güvenmeyin lutfen