BUSEBUYUKGUMUS Ya arkadaşlar 18. Haftamdayım daha hiç hareket hissetmedim sizler kaçıncı haftada hissettiniz sadece sağ tarafımda baskınlık oluyor ufak gıdıklanmalar var normal mi tekme tarzı daha belirgin ne zaman hissederim
Feyzamali33 BUSEBUYUKGUMUS bende 18+4 oldum ben de hergün değil ama bazı günler ufak hareketler hissediyorum ama araştırdığım kadarıyla biz daha henüz tekme gbi şeyler hissedemeyiz ama ufak pıt pıt şeklinde hissediyorum oda bazı günler her zaman değil canım en yakın zamanda tekmelerini ellerini ayaklarını hissederiz inşallah canım bizde 🧿
eminece93 BUSEBUYUKGUMUS 16.haftada hissettim ilk gebeliğim. İc karnım hic yok galiba bebito komple disarda kaldi top gibi oldu karnim 27.haftadayim
BUSEBUYUKGUMUS Feyzamali33 evet benimde öyle küçücük içimde bir şey geziyor gibi karıncalanma oluyor endişelendim kontrolümede daha 2 hafta var içimi rahatlattınız teşekkür ederim💕
EceQueen 20 küsürde hissettim ilk hareketi, sonra hep hissettim ama o haftaya kadar tık yoktu bi anda geldi🫶🏻
Ezel16 BUSEBUYUKGUMUS 18 ile 20 arası ufak ufak kıpırtı hissediyordum 20+3 de tam net hissetmeye başladım .. Doktorum demişti 20 haftalık öncesi bağırsak hareketi gibi hissedersin 20 ila 24 haftalar artık netleşip hissedersin gerçekten öyle oldu .. İlk gebelik de birde rahim bağları sıkı olduğu için o yüzden geç hissediyoruz 2. gebelikler de daha erken haftalarda hissediliyormuş 💝
BUSEBUYUKGUMUS Ezel16 bendede şuan bağırsak hareketleri gibi var ilk gebeliğim o zaman daha 2 haftam var heyecanla bekliyorum💕
Ezel16 BUSEBUYUKGUMUS Aynen öyle merak etmeyin hissedersiniz 20. haftada .. Sonrada gece hareketlerine uyanacaksınız 🤭
BUSEBUYUKGUMUS Ezel16 ay inşallah bekliyorum heyecanla bide ikizler sağdan soldan hareketlensinler uyumuyum yeter ki hissedeyim💕
tamamdanolmuss BUSEBUYUKGUMUS böyle içimde bir şey kaydı sanki balık gibi 😂 uzanmıştım öyle hissettim. Baloncuk patlaması ve pıt pıt kalp atışı şeklinde hissetmeye devam ettim. Ondan sonra net bir şekilde 18.haftada hissetmeye başladım. Şimdi 23+4üm tekmeleriyle uyandırıyor resmen 🥹❤️ sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
BUSEBUYUKGUMUS tamamdanolmuss o kayma bendede oluyor ama ben gaz falan zannediyordum demek hareketleriymiş bide bazen böyle bir sıcaklık hissediyorum sonra orada kalp gibi atış hissi geliyor
BUSEBUYUKGUMUS Ezel16 inşallah rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biri kız biri erkek 💕
tamamdanolmuss BUSEBUYUKGUMUS evet bebiş o 😍 zaten biraz daha hissedilir olunca anlıyorsunuz o minik pıtpıtların bebiş olduğunu 😂