1H1Smomyloading Kızlar merhaba, hamilelikte genital bölge ve koltuk altı kararmalarım oldu doğumdan sonra sizinde kullanıp çok memnun kaldığınız beyazlatıcı krem öneriniz var mı ? Kullanmış olupta tavsiye ederseniz sevinirim
1H1Smomyloading Eceninanne kremle daha çabuk geçer daha kesin sonuç alınır o yüzden istedim krem kullanmayı
Sadeceanne2 1H1Smomyloading yada herkes doğumdan sonra geçer diye almamış krem 😄😄 limon ile ovuyorlar rengi açılsın diye kararmaların onu görsünüz mü koltuk altında denene bilir
1H1Smomyloading Sadeceanne2 limon çok asidik bir ürün ve kararmalar da hassas bölgelerde olduğu için tavsiye etmem vücudun nasıl bir tepki vereceği belli olmaz hele birde açık tenliyseniz tahriş olasılığı daha fazla olur
Sadeceanne2 1H1Smomyloading Genital kararma hariç. Şuan çok şükür bir sıkıntı yok oda normal doğumdan sonra düzelecek. İnşallah inşallah aradığınız ürünü bulursunuz 🤲
Aykizim22 Kızlar selam kesinlikle bir arkadaşım kullandı zaten Şuan viral oldu iyice Rossmanda satılıyor She Vec Glyc-Alright -7 Glycolic Acid + Ginseng + Niacinamide diye bir tonik her koltuk altı alımından sonra veya gün içinde bir pamuğa sürüp kullanabilirsiniz gential bölgede sadece kasık ve üst bölgede kullanılıyor diye biliyorum alt bölgeye kullanan var mı bilemedim 😑
VeraVrea Doğumdan sonra kendiliğinden açılıyor benim de göğüs etrafımda inanılmaz kararmalar olmuştu hepsi gitti