Mer-vee Merhabalar. Ayımdayım iki gündür fark edilir şekilde ayaklarım şişiyor. Ne yapmalıyım. Tuz gluten vs tüketimine dikkat ediyorum.
Nazd1 Mer-vee 37. Haftaya girmek üzereyim bir ayaklarım vaaaaar sana anlatamam sanırsın 300 kilo insan ayağı🤦🏼♀️ kaldı ki bende dikkat ediyorum ama şişen bir şekilde şişiyor sanırım şuan baldırlarım ayaklarım ve ayak bileklerimden daha ince düşün🤦🏼♀️
deryaa_milena Mer-vee 30+6 benim de son 2 günde aşırı ödem oluştu bacaklarımda bariz belli selülit görüntüsü gibi baya ödemli şişti endişelenmeye başladım normal mi bu?
Dlk1616 Mer-vee 36 haftada şişmeye başladı ayaklarım tuzlu yemiyorum günde 2 3 litre su içiyorum havaya dikiyorum aynı büyük ihtimalle sıcaklardan artık son zamanlarda da normal bence genede tansiyon falan ölçün dikkat edin
Bhrdgan Mer-vee ben sordum doktora bunu tuz tüketmiyorum nerdeyse çünkü merakmdan sordm oda dolaşımla alakalı normal bişey dedi yattığımda iniyor sadece sonra yine cok şişiyor
Nazd1 Mer-vee inan hiç bilmiyorum evde salondan mutfağa gitsem bile şişiyor yani benim hiç yorgunlukla alakası yok hep ayaklarımı uzatmam lazım şişmemesi için😅