Minnnosanne kızlar cinsel ilişkiden sonra kasılmalar başladı ve bebek taş gibi oluyo Uzun süredir ilişkiye gitmemiştim bir anda oluncamı oldu sizce Hastaneye gidersem hemen alırlar diye çok korkuyorum yaşayan varsa yazsın lütfen
melekmi22 Minnnosanne hemen niye alsınlar ki bebeğini. Uzun bir süre yapmadıysanız ondan da olabilir bazen benimde oluyor aynı şekilde karnım gerilip sertleşiyor biraz uzanıp dinlenin geçer
myavocado Minnnosanne hemen neden alsınlar yahuz rahatsızlığınız varsa hastaneye gidin gösterin haftanız da ileri imiş
Dlar Dinlen canm uzan biraz olabilir böyle şeyler olmadı duşa gir geçer merak etme geçmezse eğer o aman görün doktora 46 küçük bir hafta değil korkun olmasin
Merymytm 555eeee67 bana da doktor son 3 aya girince ilişki yasak doğumu tetikleyecek şeyleri yasakladı hep zaten ondan öncede bi zarar gelecek diye biz yapmiyorduk
ZeyHus33 555eeee67 bendede öyle heral hamile oldumdan bu yana 3 kez olduk galiba olsak bende aynı durumu yasarm büyük ihtimal 🤣 34+6
Minnnosanne Merymytm bize hiç yasak koymadı öyle ama bende yapmıyodum aslında ama ilk kızımda doğuma kadar hiç sorunsuzdu bunada bişey olmaz sandım
Hk3423 Minnnosanne dinlen ılık duş al suyun altında çok kalma bol su iç ve sancı kasılman varsa dakika tut. İçine sinmezse hastaneye git bir şey olmaz. Ben de 37.haftamdayım. 2-3 saattir düzensiz kasılmalarım ağrım var. Duş aldım yattım magnezyuma abandım. İyi gibiyim. Dakika tutuyorum