Kubrafatih Kbrsglk hee size zamdan etkilenmeyeceğinizi hastane bildirmiş önceden şimdi anladım.. yoksa yazılı imzalı kağıt falan vermez hastane
Kbrsglk Kubrafatih aynen canım ama sende eski takipli hastayım diye dile getirebilirsin bi şansını dene derim .
Aryam2019 Yıllar önce burun ameliyatı olmam gerekiyordu hazır yapmışken estetikte olsun dedim netice de ikinci burun ameliyatım olacaktı ilki devlette yaptırdım tekrar sorun yaşadım ikinci için özele gittim o zamanın fiyatı 2,500 mu 3,500 mu ne böyle bi fiyat çıkarmıştı muhasebe tabi bende o kadar para ne gezer 2000 anca denkleştirmişim kara kara düşünüp hastaneden çıkarken hasta haklarını gördüm girdim oda ya durumumu anlattım paradan bahsetmedim ama acil ameliyat olmam gerekiyor şu kadar para çıkarıyorlar ödeyecek gücüm yok doktor ameliyat için bekliyor bu kadar parayı bulamam ki dedi tabi o zamanlar beyin zehir bende bla bla bla konuştum da konuştum en sonunda kadın aradı muhasebeyi tekrar fiyat istedi 1900 TL ameliyat oldum 😁😂😂 demem o ki hastanede hasta hakları var oraya gidip durumunuzu izah edin hastaneden ve doktordan memnun olduğunuzu belirtin Başka hastaneye gitmek istemediğinizi söyleyin biraz ağız yapın hemen indirim yapıyorlar
Nursen21 Birhanim 31+3 günlüğüz tatlım ama daha şanslı sayılmam çünkü tam başımı yada sonumu zamlanacak belli değil yani bakalım 🤷🏻♀️😊
Kbrsglk Bu arada ben normal istiyorum ve şu anda da geriye normal içim uygun gözüküyor ama epidural normal istiyorum dedim fiyatlandırmaya sordum onu da epidural a ayrıca 1000 tl alınacağını söylediler spinal de fark almıyoruz dediler . Spinal ile normal Doğum oluyor mu? Sizde hastaneniz ile herşeyi konuşun derim şimdiden yoksa çıkarken baya bi yüklü ödeme yaparsınız .
Birhanim Kbrsglk evet bu konuda özeller tam bilgilendirme yapmayıp sonradan fazla ücret cıkarıyolar cok duyuyorum
Aryam2019 Birhanim hasta haklarına inip durumunun müsait olmadığını bu konuda bana yardımcı ol dersin olurlar şansını dene
Tgc0101 Aynı durum bende de oldu 3.000 tl Doğum ücretiyken 3500 tl oldu fakat ben daha öncesinden gittiğim için doktorum 3.000 tl ödeyeceğimizi söyledi 38+1 haftadayım
Birhanim Tgc0101 yılbaşından sonraki ücreti mi böyle cıkardılar. Peki bişey imzaladılar mı sonrasında