Feyzamali33 Kızlar 18+3 oldum 5 gün önce hissediyorsam ufak bi hareketini 5 gün mesela hiç hissetmiyorum normal midir bebeğin bereketini hangi durumda daha çok hissederiz düz yatınca mı sola yatınca mı ne yapmam lazım bazen çok merak ediyorum onu 🙏❤️
1palyaco Feyzamali33 açıkcası o haftalarda çok normal az az hissetmek ama bende endişe ediyordum ve ben genelde sırt üstü uzanıp elimi karnıma koyup bazen de koymadan dikkatle karnıma bakıyordum bi hareket var mı diye hareket görünce derin bi nefes alıyordum . Sola falan yatınca hissetmiyordum pek . Bunu yapmadan önce tatlı birşeyler atıştırabilirsiniz ve yine uzun süre de sırt üstü yatmayın .
Zg99 Feyzamali33 normaldir bende ara ara hissediyorum 18+1 olduk çikolata yediğimde hareketlenme oluyor
Ece-1987 Genellikle ilk gebeliklerde daha geç hissediliyor benimde 18+3 genellikle dinlenirken ve tatlı yediğim zaman baya hissediyorum
Ekincik Bende 18+2 deyim ufak ufak hissediyorum. Bazen bir tarafa sertlestigini hissediyorum. Sırt üstü yatınca birkac defa pıt pıt çok ufak dokunuşlar hissettim. Surekli degil ama