Minikannsi Benim göğüsümün neredeyse alt kısmı komple kahverengi oldu bu gecicek mi yaşayan yada bilgisi olan yardımcı olur mu
mervemurat16 Minikannsi göğüs etrafı derken meme ucunuzun etrafı ise gebelikte normal doğuma kadar kararıyor emzirdikçe rengi açılıyor
tgbmerve Minikannsi sadece göğüs cevresinde değil evet benimde gogusunust ve altına çil gibi kajverengilikler attı 38. Haftadayim.ve son iki aydır bu hep böyle 🤐🤔geçer diye düşünüyorum
ZeyHus33 tgbmerve ay benimde böyle ya bende post atacaktım benimde Çil çil Kahve rengilik var Minik minik
tgbmerve Poortegu sormadım valla ne bilim, benim göğüs çevrem çok erken kahverengilesti söylediğimde anneme inanmamisti , gebeliğimi ogrendihimden buyana kajverengilesmeye başladı ve göğüslerim çok büyüdü 2. Aydan itibaren🤔
Mfs Benimde goguslerim ayni oyle oldu kahverengi kisim nerdeyse tum gogsumu kaplayacak hatta genital bolgede karardi baktikca moralim bozuluyor ama dogumdan sonra gecer diyolar 🥲
Biannelik Normaldir ilk gebeliğimde oldu şuan ikinciye tekrar kararmaya başladı doğumdan sonra emzirme sürecinde geçiyor
Gizem9688 Herkesinki kararmis benimkinin rengi acildi iyice. Zaten cok beyazdi iyice bembeyaz oldu kahverengi olmasi gereken kisim. O kisim belli oluyo buyudu ama rengi cok acildi. Ilginc bir sey hamilelik herkesin farkli