9 aydır eşimle deniyorduk ama bir türlü olmuyordu. İneternetten doğal yolla hamile kalma kürlerini araştırdım. Tabi bunu yapmadan önce 4 aydır da ovulasyon testleri ile yumurtlama günlerimi değerlendiriyordum fakat bir türlü olmuyordu doktora da gittiğim de doktor bi sorun olmadığını söylemişti. Folik asitte kullanıyordum 3 ay folik asit kullandım öncesinden tutmayınca folik asit kullanımını bıraktım. İlişki sonra ayakları hava dikmeden bel altına yastık koymadan herşeyi denedim fakat bir türlü olmuyordu. Bazen oturup ağladığım bile oldu çoğu kez benimle evlenenlerin çoğu ya hamile yada çocuğu vardı. Etrafında baskısı bir yana tabiki bende herkese biz korunuyoruz deyip geçiyordum. Ama bi yerden sonra insan tıkanıp kalıyor. Netten doğal kürleri araştırdım. Her kes bir şey paylaşmıştı içinden en çok dikkatimi çeken ise TARÇIN BAL ve ÇÖREK otu karışımı oldu. Geçen ay reglimin 2. Gününde başladım ve toplamda 8 gün kullanabildim normalde 10 gün kullanılıyor. Tarçın ve çörek otundan birer çay kaşığı bal ise bir tatlı kaşığı ekleyip iyicene karıştırıp yedim sabah aç karna. Ve önce Allah’ın izni bu karışım belki de vesile oldu🙂 adetim 4 gün gecikti ısrarla test yapmamaya kararlıydım ve dün sabah birden bire testi alıp yaptım yapar yapmaz çift çizgiyi gördüm sevinçten havalara uçtum ve hala da şoktayım. Belki size faydam olur diye düşündüm önce Allah’ın izni ile ve sonra da bu karışım sayesinde ben faydasını gördüm. Sizinle de paylaşmak istedim belki bir faydam olur diye. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah