tatlibebegim_ Betl35 benim gittiğim hastane tek bi kadın refakatçi istediler başka kimse gelemez dediler görüş vs eşim bile 5 dk durup bebeği görüp çıkardılar erkeğin girmeside yasakmış
Eddakayaa Betl35 hastaneye göre değişir kimi yer yarım saat kimi yer bir saat olmak üzere değişir o bazı yerlerde günde tek seferdir bazi yerlerde günde iki seferdir. Hastaneye sormanız daha mantıklı
Kaderrdiler Betl35 öğleden sonra ve akşam görüşe izin vardı ama tabiki hastaneden hastaneye değişiyor
Kubradagdevren Betl35 belirli saatleri var gelip görebiliyorlar yanında refakatçi olarak 1 kişiye izin veriliyor zaten
myavocado Betl35 hastaneye göre farklı olur ama genelde günde iki kez ziyaret saati oluyor, birer saat.
Betl35 Kaderrdiler Anladım devlet Hastanesi’nde ilk doğumum olucak nasipse 2.5 ay sonra sehir hastanesi düşünüyorum
Betl35 tatlibebegim_ Baya az mis ya artık öyle olirsada yapack bişey yok 2 gün dişinizi skicaz ya bitane oglum var 4 yaşında en çok onun için istiyorum zaten 🥹
NerminAyla Betl35 bizim burada da her yerde olduğu gibi ziyaret saati vardı ama denetim yoktu. Benim odamda yanımdaki kadının akrabaları sabahtan akşama kadar odadaydı, yiyip içtiler.
Rumeysacelikk46 Maraş için konuşayım , 1 kişi kabul ediyorlar ziyaret saatinde refakatçi çıkıyor gelen giriyor erkek alımı kesinlikle yok baba 5 dakika görüp çıkıyor sadece
Kaderrdiler Betl35 devlette ne kadar yatırıyorlar bilmiyorum canım ama özelde 1 gece 2. Gece sen istersen