Silaybooo123 Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı bayramlar bir sorum olacaktı sezaryen için kaçıncı haftada gün veriliyor genellikle
Melosunannesii Silaybooo123 her gebenin ilerleyişi farklıdır benim riskli olduğu için araya bayramda gireceği için 34 de gün verdi 37 +0 da sezeryan olucak 1 temmuzda
SrpYlmz Silaybooo123 henüz almadık günü ama normal doğum tarihine göre bir hafta önce en fazla on gün önce alıyorum dedi doktorum
Gul2808 Silaybooo123 27+0 olduk bir sorun bir sıkıntı olmassa 39+0 da alacağını söyledi doktorum 2. Sezeryan olucak
Silaybooo123 Gul2808 benim doktorum da tahmini doğum tarihi veriyor sezaryen de 1 hafta öncesi diyor ama hep normal doğumu tahmin veriyor ben sezaryen istiyorum
SrpYlmz Silaybooo123 29+5 im 32 de kontrolüm var . Sezeryan olacağım belli ama en başından beri öle dedi bir hafta veya on gün önce
Lalemmm12 Silaybooo123 bebeğin kilosuna suyuna bağlı canım genel sağlıklı gebelik ise 36 da artık her hafta gidiyorsun ve sana gün veriyorlar o güne kadar zaten 38 oluyorsun
Gul2808 Silaybooo123 ilkinde de de sezeryan olmuştum hem bebek tersti hem kan sulandırıcı kullandığım için sezeryan olmuştum 39+6 da
Silaybooo123 SrpYlmz bende sırf sezaryen için özele gidiyorum doktoruma söylediğimde tekrar hatırlatmana gerek yok dedi ama hala normal doğum gününü baz alıyor
Esragenc5353 Gul2808 merhaba merak ettim kan sulandırıcı nicin kullandınız doktorum banada yazdı ama kullanmadım
esdemiralay Gul2808 Kan sulandırıcı noktasında doktorların yönelimi ne oluyor acaba ben de hem iğne hem hap kullanıyorum normal doğum olsun istiyorum
FundaYaren Silaybooo123 şehir hastanesine gidiyorum 36. Haftamda 39. Hafta için gün verildi. Cuma günü doğumum var inşallah 😍