0127ryhn Beyazleydi p zaman canım git acile dene şansını rahatsızım çok sancilaniyorum başım dönüyor filan de ya da diğer arkadaşın söylediği çok iyiymiş bayıldım de 😁😁 o zaman yaparlar belki
Elanurakgun22 Beyazleydi cnm evde test yaptım pozitif gördüm 1 hafta oldu bugün kanamam oldu de ben öyle yaptım direk baktılar
12betul Beyazleydi bende günüm geçince hastane de de randevum bardı başka bölümlere .. acil doktoruna gidip gün boyu hastanedeyim o yüzden gidemiyorum rica etsem hamilemiyim kan versem dedim yapmazsanız da yine de teşekkür ederim deyince sağolsun yapmıştı ..
Ferman21 Canm ben diş agrim var antibiyotik yazacaklardi buraya yönlendirdiler önce netlestir sonra yazalim dediler dis agrisindan duramiyorum 2 gunum gecti emin olamadm dedim oylee baktilar
Mrszamanov Beyazleydi hamilelik şüphem var kan tahlili istiyorum dersen yaparlar sadece ona bakılıyor e nabızdan kontrol edip pozitif negatif sonuç görebiliyorsun
mrp2023 Beyazleydi boğazlarım çok ağrıyor ilaç içmek istemedim hamilelik şüphem var de belki bakarlar canım
Elanurakgun22 Beyazleydi sen bilirsin ben bu şekilde gittim sonucu beklemene gerek yok zaten kan verip evde eNabız dan bakarsın ben o şekilde yaptım
Sevja00 Beyazleydi ben şehir hastanesinde acilde yaptırmıştım normalde gebelik testi yapmıyorlar ama çok kasık ağrım var demiştim ilaç yazmak için gebelik var mı diye soruyorlar şüphem var deyince öylelikle baktılar
Tugbahar Merhabalar daha bugun acile gittim. Tup bebek tedavisi oluyorum bugun gebelik testi yaptirmam gerek dedim. Normalde yapilmiyor ama bugun bayram dedi yaptilar bir saate de sonucu aldim.