Kubra-1997 Kızlar adetim 8 gün gecikti inanılmaz meme ucu kaşıntım var ve ağrıyor bayram diye tahlil yapamadım Adetim 2 gün geçtiğinde idrar tahlili yapmıştım ama negatifti Ne yapmam lazım sizce daraldım kocam lada aramız çok kötü çıkmaza girdim iyi değilim hüngür hüngür ağlamak istiyorum
MrvBK Kubra-1997 Bence testi tekrarla canım. 2. Gün negatifti demişsin ama üstünden nerdeyse bir hafta geçmiş. İçin rahat eder hem
Naz1404 Bence de bir daha test yapmakta fayda var. Ben adetin geciktiği 4. ve 5. Günlerde test yapmıştım, ikisi de negatif göstermişti. 8. Gün yaptığımda 30 saniye içinde 2 çizgi gösterdi
busrax_ Naz1404 yaaa bende üç ve dörtte hem kaset hem erken gebelik testi yaptım negatif hiç silik bile yok ama hala adet olamadım ☹️
Kubra-1997 Naz1404 acile gidiyorum hiç iyi değilim gurbetten geldim kocamla kavga ettim ve o kadar ağlamaklıyım ki annemleri de üzmek istemiyorum bunları niye yazdım bilmiyorum
Naz1404 Kubra-1997 çok çok geçmiş olsun🥹🥹 yaşanıyor bazen böyle durumlar, eminim her şey düzelecek, her şey güzel olacak🫶🏻
MrvBK Kubra-1997 Canımm herşey yoluna girecek elbet. üzme kendini lütfen. Gün geliyor neye üzüldüğümüzü unutuyoruz. Kan mı vereceksin acilde? Neden gidiyosun?
Kubra-1997 MrvBK 8 9 gün relg olmadım beta ma baktırmak için kan verdim meme ucum inanılmaz kaşınıyor ve ağrıyor korkuyorum bi yandan
Kubra-1997 MrvBK amin inşallah gerçekten doğru düzgün yüzüm gülmedi zaten hayatta hep zorluklar la yaşıyorum napıcam bilmiyorum
MrvBK Kubra-1997 Bu mübarek günde Rabbim bütün üzüntülerini unutturacak güzel haberle mücdelesin kuzum seni inşallah 🙏🏻
Hhh03 Kubra-1997 inşallah güzel haberler alırsın hayatındaki tüm olumsuzluklar tam tersi olur inşallah canım
Cutemomy Kubra-1997 benimde gecikmem var. Asla test yapacak kadar cesaretimi toplayamıyorum. Durumunuzu çok merak ettim. Gebe değilseniz niye 8 9 gün adet gecikir ki. Başka Bi sebep ne olabilir.