_b-e_ Sizlerde 26. Hafta da hasta gıbı hıssedıp sureklı mıde bulantısı baş donmesı halsızlık hıssıne kapıldınız mı uyku hali eşliğinde yoksa bende mı anormallık var
elifozkann _b-e_ ya yemin ederim bu bende mi oldu sadece diyodum bugun bende öyleyim 27.haftadayım tansiyonum mu düstü diyorum yemek yiyorum duş alıyorum uyudum uyandım yok düzelmedi
Berivan_sr _b-e_ 26+1 geceleri ansızın uyanıyorum bir daha kolay kolay uyuyamıyorum ama o dediklerini bir kaç hafta önce yaşamıştım vücudumda sanki bir boşluk varmış gibi hissediyordum halsizlik baş dönmesi ama sonra kendiliğinden geçti
Seliinkahya _b-e_ bende aynılarını yaşıyorum sanki bir tek ben yaşıyormuşum gibi geliyordu ama çoğu insan bu haftalarda aynı şeyleri yaşıyor demekki üzülmeyelim bunlar geçici şeyler
Momybaby _b-e_ bende öyleyim baş dönmesi bayılacak gibi hissediyorum, şekerim mi düşüyor tansiyonum mu belli değil. Tansiyonumu ölçtüğümde normal
_b-e_ Momybaby bende aynıyım yemek yedim açıldım ama her açıdan midem bulanıyor başım dönüyor önüne geçemiyorum sıcaklar mı çarptı bılemıyorum kaç haftlıksınız
_b-e_ elifozkann bende öyle düşündüm ve korktum acaba bısey mı oldu çocuğa hastalandım yoksa diye siz kaç haftalıksınız suan
ebruus _b-e_ benim basindan beri oyle cmv cikti bulanti kusma hastanede yattim simdi tansiyon takib nefes darligi basladi
_b-e_ Seliinkahya elbette gecıcı ama ansızın sanki başına güneş geçmiş gıbı hastalanmak da korkutuyor beni şahsen etrafımızdakıler de çocuğa bısey mı oldu dıyınce daha çok korkuyor ınsan
Seliinkahya Nasılsınız baş dönmeleriniz hala devam ediyor mu ben çok sıkıldım bu konudan eskiden çok enerjik biriydim şimdi sürekli hasta gibi yatıyorum inşallah bu durum geçicidir
Seliinkahya Mide bulantılarım geri geldi bir şey yesem hemen çıkarıyorum bu dönem çok zor geçicek belli