beyzanururey Diladeniz2 16+5 günlüğüz hareketlerini biraz hissediyor gibiyim ama emin olamıyorum ayrıca kabızlık var beni çok zorluyor sürekli yemek yemek istiyorum bu haftada 2 kilo aldım bile
Serife22 Diladeniz2 bende 17 oldum bugun ama bir kac haftadir bendede o kipirti var birde gobegime ciplak bakinca sagda solda harekete goruyorum gibi hafif.
Sevja00 Diladeniz2 16+6 günlüğüm bugün ikinci gebeliğim olmasına rağmen hala hissetmiyorum yada sürekli koşturmaktan farketmiyor da olabilirim
Cglglr beyzanururey canım bende de bu sorun vardı inan 2 gün tuvalete çıkma sorunu yaşadım. Sonra kuru kayısı yedim her gün 2 tane o kadar işe yarıyor ki denemeni tavsiye ederim
Serife22 numix herkesin ayni olmazki vallaha benimde ilk gebelik hic anlamiyorum acaba hareket mi degil mi belkide ben oyle hissediyorum relax ol takma saglikli olsun yeter gerisini zamanla yaşıyoruz zaten besinci ayda net hissedilirmis zaten.
HAvvAHmet Ananas son haftalarda öneriliyor.Tehlike arz edebilir ,doktora danışıp yemenizi tavsiye ederim .Ben de kefir içiyorum bazen yanında kuru kayısı.Inanilmaz iyi geliyor.