Aybars_34 Hanımlar 10/11 . Haftalarda kabızlık sorınu yaşayan var mı bu durum için ne yapıyorsunuz bayram sonrası doktora gideceğim soracağım sizin de öneriniz var mı
BuseBora Aybars_34 sabahları ılık su iç aç karnına 3 tanede kayısı yuvarlanın mı her gün bitti gitti Allahun izni ile 😁
sltn2686 Aybars_34 9+3 doktor dupalac verdi ama onuda kullanamıyorum bir kez içtim berbat bişi birde kilo aldım resmen karnım şiş sizinde kilo alımınız oldu mu
yldz_10 Aybars_34 ben de 10+2deyim yaşıyorum 2. Hamileliğim bu diğerine göre daha zor geçiyor ve karnım 4aylık gibi şiş kilo sadece 1-2kilo alıp verdim hep şimdiye kadar boş su için çok işe yaramıyor ama daha iyi hissediyorum ben kendimi
zeynepramo Aybars_34 merhaba bende de çok oluyordu şuan 13. Haftadayım kesildi çok şükür kuru kayısı kuru incir 1-2 tane tüketin hemen çözülüyor
sltn2686 yldz_10 evet ya o şişlik yüzünden karnımı saklıyorum sanki 4 aylık gibi hiç hoşuma gitmiyor normalde kilolu biri değilim göbek önden gidiyor boyum 170 kilo 62 suan
yldz_10 sltn2686 benim boyum 169 kilom 72 ne yazıkki kilo almaya müsait bir vücuda sahibim diğer hamileliğimde aldığım kilonun 7 kilosunu veremedim üstüne eklenerek devam edeceğim inşallah az alırım 🙁
Denizdemiralay Aybars_34 bana kendi doktorum toz şeklinde kabızlık ilacı vermişti suya katıp içiyprdum gece yatmadan önce çok faydasını gördüm