Busra5354 Kızlar inanılmaz grip oldum ve şuanda doktora gidemiyorum. Hepsi bir yana bogazımda inanılmaz bir gıcık var uyutmuyor öksürmekten neler yapabilirim? Evde geçmesi için en kolay?
Sumay Busra5354 ben uyuyamadıgım için oksürukten internttte dolaşiyirum burnum tıkalı boğazlarım dehşet acıyor 33 haftalık gebeyim doğal yöntemlerle çözmeye calisiyorum zencefilli bal… ılık süt gibi ha bide ıhlamur yumuşatıyor
Elfthh Canim balla yumusat şuan ama doktora git ben antibiyotikle gecridim evsel yöntem sadece surecimi uzattı geçmiş olsun
Busra5354 Elfthh bal limon sıcak su yaptım az sakinliyor ama sonra gene kriz gibi geliyor. Artık öksürmekten midem kasılıyor gibi oluyor . 😢
Sumay Busra5354 benimde ciğerlerim.acıyor resmen havalar çok bunaltıciydı soğuk duş aldım ben o carptı herhalde beni
Elfthh Busra5354 bilmem mi benim bir ay sürdü nerdeyse ve pskljm bzoulmstu hamililikte vücut dirnecimiz düşük kuzum gcemezss hiç bekleme tavisyem o olur sen blrsin ama ben evde gecorryim diye bekledim pişman oldum ilaçta kullanamadığın için uzuyo