RumisAlgn Kızlar 17 haftalık gebeyim alt karın ağrısı başladı bende ve alt karnımda sertleşme var üstüne bide bel ağrısı var bu neden olabilir Acil cevap verin nolur
Tomucuk12 RumisAlgn merhaba idrar yolu enfeksyonu olabılır canım az once dr geldım aynı seylr vardı bıde lekelenme oldu engeksıyın varmıs
Lky0- RumisAlgn ilk gebeliğiniz mi ? Ben Şuan 20+3 haftayım benimde ilk aylarda yaklaşık 4 ay diyebilirim alt karın ağrım hiç geçmedi sürekli ağrı . İlk gebelikler de oluyormuş çoçuk kendisine yer açıyormuş Buda bizde ağrıya sebep oluyormuş
Bihterrr Tomucuk12 size enfeksiyon için ne verdiler? Aynısını yaşıyorum bi fitil verdiler onu yerleştiremiyorum bi işe yaramıyor sanırım
Tomucuk12 Bihterrr fıtılı cok az ıslatmak ıse yarıyor bır kısmının sonradan dısarı cıkması onemlı deıl alabılecegını almıstır. Ben de üreme olmadığı için herhangi bir ilaç başlamadı ama ben prog Están fitil kullandığım için zaten sürekli fitil alıyorum
C-a_nana Lky0- bende aynı şeyi düşünüyorum enfeksiyonda akıntı ve akıntıda ağrı bir koku olur benimde bel kaşık ve kalça ağrım var bebek büyüdüğü için normal diye düşünüyorum
Lky0- C-a_nana benimde akıntım var , baya baya var hemde nadiren bel ağrım oluyor galiba belirtilerimiz aynı ama yinede , gittiğinizde doktora mutlaka sorun aklınızda şüphe kalmasın