iremkayaaaa ben hipp aldım ilk anne sütüne en yakın olanı diye ama kızım kabul etmedi kustu ve gaz sorunu yaptı keçi sütünü her bebek kabul etmiyor maalesef sonra bebelac gold aldım gayet güzel gazını çıkardı kakasını yaptı ancak doyurucu olmuyordu hemen acıkıyordu onu farkettim ama kusma vs olmadı o acıktıkçada ben verdim bu arada anne sütüde alıyor sağıp veriyorum ememiyor mamaylada destekliyorum en son sma comfort aldım optiporo olanı gaz sorunu yapıyormuş kabızlık birde comforttan memnunum kusmuyor doyuruyor gazını rahat çıkarıyor sadece günde 3-4 defa kaka yapıyordu 1-2 ye düştü comfortla bebelac gold yada sma comfort önerebilirim bebeğiniz daha küçük olduğu için keçi sütü ağır gelebilir çünkü kokusu ağırdı hipp in ben bile rahatsız oluyordum birde golden goat var hipptense o daha iyi diye biliyorum sizin zaten anladığım kadarıyla anne sütüde alıyor oyüzden ihtiyaç halinde çok verilir diye düşünüyorum oyüzden ağır bir mama almanıza gerek yok ek takviye olarak vermicekseniz bebelac gold yada sma comforr kurtarıcı olur