Furqane2002 batt 23-24 sık idrar ne sebepden ola bilir???? düşünün su bile içmedenn 5 dakikadan birr idrar geliyo🥲🥲🥲
Gozdemm0 Furqane2002 busuru cesidi var ki enfeksiyondanda cok idral oluyo doktorum bana oyle demisti hamile kalmadan once simdi hamileyim yinede surekli idrale cikiyorum
Naziko 1_Pandackk benim de bat 25 adet olmadan önceki bel ağrılarımdan var.ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
1_Pandackk Naziko benim için erken fark etmem önemli kan sulandırıcı kunlanmam gerek 3 düşüğüm var 1 oğlum var gebeliğim boyunca kunlanmiştim bilmiyorum ki net sonuç ne zaman çıkar
Sahra1221 1_Pandackk bende de pıhtılaşma varmış ilk bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Şu an o kadar stresliyim ki test yaptım negatif. Kan da çıkar mı bilmiyorm 😟 yumurtlamanın 12. Günü bugün
1_Pandackk Sahra1221 bilemedim bende yapmak istiyorum da bu yandan çıkmazsa diye üzülürüm boşuna falan diye korkuyorum o yüzden yarın yaparım inşallah test
Sahra1221 1_Pandackk Allah güzel sonuçları almayı nasip etsin yap etikle bizi. Ben çarşamba yaparım. İyi dileklerim seninle