MelodyFairy Hangi marka alsam ? Çünkü madur oluyoruz iyice kafamız karışıyor Birde kaset mi erken gebelik mi alsam ? 42. Günden merhaba 😂
Sahra1221 MelodyFairy kaset testte yumurtlamadan 12 gün sonra gördüm. Erken gebelik testlerini yeni deniyorum predıctor öneriliyor
Eliffyamann MelodyFairy predictor aldim ben güzel test ama senin erken gebelik almana gerek var mı bilemedim canim🤣 almicagin bikaç marka varsa o da burdan öğrendiğim 1- artimed 2- days doctor 🤣
Gmzgm MelodyFairy bi tane test alma 2 3 tane al predictor tavsiye edebilirim net kaset testte ben al bi almıştım
Eliffyamann MelodyFairy comfort diye bir marka vardı ama kaset mi erken gebelik mi hatırlamıyorum güzeldi o da kaset testlerde marka çok sorun degil sanırım o yalancı çıkaranların dışında
MelodyFairy Eliffyamann b-good diye bir markada kullandım kaset ondan da memnun kalmadım bakalım ne bulursam alıp son kez yapmak istiyorum
MelodyFairy Gozdemm0 umutsuzum aslında ama işte ilaç falan alırsam diye yapmak istiyorum yoksa yapmayı hiç istemiyorum
MelodyFairy Eliffyamann biliyorum canım bende ilk defa kullandım işte o yüzden kaset test hangi marka iyi bilmiyorum hiç
Eliffyamann MelodyFairy hii anladim canim senin çok talihsiz olmuş, ama en azindan varsa bu sefer koyu çıkar yanıltma olmaz inşallah