derler-anne 12.haftada belli olur ama net olması için 16.haftayi bekleyin diyorlar erkenden bebeğinin cinsiyetini öğrenen oldu mu
Cennet-Kokulum derler-anne Ben oğlumu 18 haftalıkken öğrenmiştim. Kızımı da 26 haftalıkken öğrenmiştim.
Dilarac derler-anne 12 haftada kız 13 haftada erkek denildi ve erkek O haftalar erken oluyor bekleyin derim 🌸
Kartopum derler-anne 12.haftada devlette ve özelde kız dediler. 22.haftada Detaylı da netlesti kızım oldu
50_68 derler-anne devlet hastanesinde 16.hsftaya kadar bekliyorlar sanırım biz özelde 13.haftada öğrendik netti hala da net:))
derler-anne Cennet-Kokulum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için Rabbim sağlıkla huzurla buyutmenizi nasip etsin yavrularınızı
Cennet-Kokulum derler-anne Rica ederim amin hepimize sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🌸
derler-anne Dilarac çok teşekkür ederim zamanı geldiğinde hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah 🌸
Helbestt Kızımı 13 haftalıkken oğlumu 14 haftalıkken öğrendim.Genelde 16 haftadan sonra netleşiyor ama cinsiyet.. Ben ikisinde de kıyafet almak için 20.haftaya kadar bekledim
derler-anne Helbestt teşekkür ederim cevabınız için Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸💗
derler-anne 50_68 çok teşekkür ederim cevabınız için ben de o zaman özele gideyim 12 haftamda eşim daha sonra yanımda olmiycak iş durumdan dolayı cinsiyetini beraber öğrenmek istiyorum en azından 🥹
50_68 derler-anne gösterirse evet söylerler doktorunuzu da araştırın güzelce benim gittiğim doktor 11. Haftada bile cinsiyet tahmini falan yapıyordu başkalarına
ElifAkyol derler-anne Oğlumu 11 haftalıkken erkek dedi 16 da gittiğimde de erkek dendi Şimdi kızıma hamileyim 11 haftalıkken kıza benziyor dedi 16 da da kız dedi 20. Haftada detaylıda da kız dedi şu an 30 haftalığım doğunca göreceğim😊
Mariam2 derler-anne bende 13 haftalık oldum ama ilk çocuğumda 16 haftalık söylediler evet şimdi beli ama erken soyilemiolar ki