Altin Kızlar Erken doğum yapma durumum var gibi, bebek kuveze alınırsa ücretli mi oluyor ücreti ne kadar bilgi veren olur mu aramızda. Böyle bir şeye ihtimal vermediğim için Dr a da sormamışım yardımcı olur musunuz?
19931994 Altin benim bebeğim 1 aydır küvezde özelde ücret alınmıyor canım sadece kalbine felan baktılar başka yerden doktor geldi ona ücret vericez o kadar ama küvez ücreti yok
littlechick Altin 28 gün yenidoğan tüm herşeyi ücretsiz diye biliyorum. Tam bilen varsa aydınlatsın. Özeldemi doğum yapacaksınız? Eğer devlette doğurup özele sevk olursa o zaman komple ücretsiz oluyor
eylulmihrasmom 19931994 başka yerden doktor dahi gelse bunu devlete fatura edip alıyorlar parasını. sizden para almaları yasak fatura aldınız mı ?
_Minik_ Altin sen doktora söyle durumu akciğer geliştirici iğne yap, doğumu erteleye bildiyin kadar ertele
_Minik_ Altin yok canım doktora danışarak yaptır, ama mutlaka durumunu anlat. Belki gerek de kalmaz doğumu erteleyecek ilaçlar verir
_Minik_ Altin Amin, zaman kaybetme bazı basit ilaçlar erteleye biliyor. 1-2hafta erteleye bilsen yeterli. Hemen doktorunla konuş önlem amaçlı
Eliff_gny Altin oğlum özel de 10 gün kuvez de kalmıştı kuvez parası alınmıyor hastanede doğum yaptığınız için bebek başka yerde doğup sevk gelse alınıyor ama orda doğduğu için alınmıyor hastaneye verilen doğum parası içinde hersey dahil oluyo bizzat sormuştum hatta çıkarken sıkıntı yaşamayalım diye ücret alınmıyor dediler ödemedik