Cigdm725 Hamileyim etler coktu elime eldiven geçirdim kayinvalideye yardım ettim benim gibi yapan varmi sonra geldim gittim ellerimi 2 kere çok çok yıkadım
Zeyyno_ Cigdm725 Valla ben çıplak elle yaptım kendi kurbanimizdi mecbur yapcak kimse yoktu eldivendede kayıyor sürekli olarak
ferhpnar Cigdm725 valla ben eşimle yaptık etleri mecbur 2 kat eldiven taktım yaptım mecburdum yapacak bişey yok Allah’a emanet
Kub7a Cigdm725 ben doktoruma sordum çıplak elle dokuna bilirsin sonra sabunla bol suyla yıkarsın problem olmaz dedi bende öyle yaptım
Fatma-Zehra-gunes- Cigdm725 bende mecbur pay etme zamanı dokundum ama eldiven ile yaptım. Bir iki kez eldivensiz dokundum ama yıkıyordum . Hayvanlar kontrol ediliyor hastalıklı değillerdir o yüzden içimize korku almayalım
Cigdm725 ferhpnar ferhpnar evet kadın tek başına 30 kilo etin altından kalkamaz dedim taktım eldiveni
myavocado Cigdm725 önlem almışsınız gerektiği gibi. Zaten hamilelik 9 ay sadece kurban bayramı değil ki 9 aydır illa kiyemek pisirdik et tavuk köfte, eldiven kullanılıp el yıkandığı sürece sorun olmaz.