biranne__ Doktoruna sormuş olan cevap yazsın öncelikle. Çok bilmiş insan dinlemek istemiyorum. Düzgünce soruyorum hamilelikte ciget, kalp, dalak, böbrek vb. Yenir mi?
tatlibebegim_ biranne__ doktorum bana yemiyoruz onun yerine kırmızı et ye dedi ama bi defa yarım ekmek kokoreç yedim bi sıkıntı yaşamadım
melekmi22 biranne__ sadece ciğer çok iyi pişmiş olmalı ve az tuketmelisin bana sadece bu şekilde izin verildi gerisi kesinlikle yasam dedi doktorum ama kırmızı et tavuk balık okey
Yusufun_Annesi22 Karaciğer özelikle çok fazla toksin ağır metal barındırıyor hayvanın da insanında kanını süzüyor filtre gibi düşünün. Yememenizi tavsiye ederim normalde bile
melekmi22 Yusufun_Annesi22 kurbanda yapılınca insanın canı acayip çekiyor sayılı şekilde yedim az yiyince sorun yok demişti doktorum 🙄
biranne__ melekmi22 anladım canım ciger tükettim çok azıcık onu bende biliyodum da annem bugin et verdi ve içinde kalp böbrek dalak var dedi sormak istedim o yüzden yiyemiyorsam napcam ben bunu ya şimdi onu düşünüyorum
Fatma-Zehra-gunes- biranne__ ben sordum bizzat ayda 1 ciğer çok iyi pişmiş şekilde olsa yiyebilirsin dedi geçenlerde 1 şiş tek yedim iyice pişirerek ama diğer saydıklarınızı yemedim . Şiş de toplasan 10-12 tane küçük var yok
Denizkarci biranne__ canım bana doktorum 15. Haftadan sonra Sakatat yiyebilirsin dedi ama ciğer ve çiğköfte yasak dedi
biranne__ Denizkarci o değişikmiş etsiz çiğköfte serbest onu biliyorum cigerde az miktarda serbest ama sizin doktoru tam anlayamadım şahsen
melekmi22 biranne__ buzluğa atabilirsin bende aynı şekilde yaptım at buzluğa dursun doğumdan sonra yenir gider ne olacak
Denizkarci biranne__ evet çiğ et yasak zaten doktorum bana ciğerde A vitamini çok fazla var yeme dedi ben de 21 haftalık hamileyim hâla yemedim ciğer aşığı biri olarak
surprizbebe Ben iki üç defa ciğer yedim ya ama bir avuç ancak yemişimdir öyle çok değil. Canım çekeceğine azcık yemekten bişey olmaz dedim.
myavocado biranne__ kalp, dalak böbrek bilmiyorum ama ciğer yasak, baya da tehlikeli. Toksik madde ve yüksek oranda a vitamini içeriyor erken doğumdan Allah korusun düşüğe kadar pek çok tehlikeli istenmeyen duruma sebep olabiliyor, ciğer asla yemeyin.
biranne__ myavocado az miktarda olanı serbest dedi doktorum canım onun için sorun yok dedi bende çok yemiyorum zaten ve son trimesterdeyim zaten