Bayanminyon07 Kızlar 29+1 hamileyim bebeğim bugün hiç hareket etmedi sabahtan beri normalde hep hissederdim oynamasını tekmelerini bugün tık yok içime kurt düştü böyle olan varmı acaba normal midir ilk bebeğim tecrübeszm 😑
Esra7261 Bayanminyon07 canım benim tecrübem yok ama tatlı bişeyler yiyip soluna yat belki hareket eder
Hanus Bayanminyon07 canım arada olabiliyor o. Uyuyordur belki bebeğin ya da iş felan yaptıysan hareket halinde olduğun için hissrtmemişsindir. Bende 29+6’ım. Cogunlukla gece ve sabah, özellikle dinlendiğim zamanlar kıpraşıyor😊
asilsmom Ilık bi duş al vucut kremini losyın jel vs :) sür arkadasların dedikleri gibi tatlı bişeyler ye ayaklarının altına yastık koyup biraz uzan bi de öyle dene bakalım🙏🏽
Bayanminyon07 asilsmom herşeyi yaptım bnamisn demedi sonra kendiliğinden oynadı iki kere canım içim rahatladı birazda olsa 😊
Bayanminyon07 Hanus iki kere falan oynadı canım hissettm çok şükür canı çok oynamak istemiyor galiba 😊
Bayanminyon07 Ayazipek çok şükür canım iki defa fln oynadı birazda olsa rahatladm tembellik yapıyor galiba korkuttu bizide
Hanus Bayanminyon07 Evet bazen sert tekmeler atmıyor bazen de çok güzel oynuyor ama sürekli takipte olmak canım. Cok korktugun bir durumda sağlık ocağına gidip kalp atışını dinleyebilirsin, için rahatlarr👍🏻
tugce4161 Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin cnm hepimizin çocuklarını ben hemen hemen her hafta yaşıyorum onu demkki onlarda yorulup dinleniyorlae bide benim 5. Gebeligim dusun nasıl stres yapıyorum ama Allah'a emanetler inşallah bişey olmAz.