Minikmercimek_ 28+5 olduk kızlar 2 gündür geçmeyen diş hassasiyeti m var bişey yiyemiyorum agrı acı yapıyor parol dışında kullabilcegim bişey varmı doktorunuz size ne verdi sprey vs. De olabilir
Zmom Minikmercimek_ burda bir çok anneden dişinol ilacını duydum. Pamuğa döküp dişine koy uyuşturuyor
Umutaren Minikmercimek_ en güzeli sarımsak ez biraz dovecekle suyuyla beraber ağrıyan dişine koy hicbiseyin kalmaz dişinol de uyusturuyo dişinol dedikleri karanfil yağı da içeriyor pamukla kullanıyorsun onu da ben ağrıdan ölüyodum 1 hafta kadar önce şimdi hicbiseyim yok
Gamzeeadnx Minikmercimek_ malesef geçmiyor 🥲 12 haftalık gebeyim dişim tuttumu tutuyor 2 gündür dişim aralıksız ağrıdı yemek yiyemiyorum bugün ince ağrı var hafifledi geçiyor 1 gün 2 gün sonra yine başlıyor aralıksız ağrıyor geçen akşam başladı sabaha kadar uyumadim gündüz devam etti çok kötü diş ağrısı gebelikten önce ağrım oluyırdu ama bu kadar sık olmuyordu anlamadığım şey çürük doluluk dişim altta ama benim sağlam üstteki dişim ağrıyor 😳
Minikanne-76 Karanfil kaynat tarçınla birlikte sonra gargara yap anında kasıyor Karanfil yağı bastır pamukla dişine canım
Minikmercimek_ Minikanne-76 tamam canım denerim eşim bir tane sprey almıs ama arastırdıgımda lokal anestezik falan yazıyordu güvenemedim
Minikmercimek_ Umutaren evet disinol çok duydum söyleyim eşime alsın canım dişim sisip apse yapmıştı gebelik ten önce yine öyle olcak diye korkuyorum acıkcası
Hankun Bizde 34+4 üz bi diş hekimine gitmenizi tavsiye ederim bende gittim antibiyotik verdi kadın doğum uzmanıma da danıştım onayladı güvenilir ilaç gruplarından diye dört gündür kullanıyorum ağrım geçti çok şükür
Minikmercimek_ Gamzeeadnx benimde aynı hala geçmedi özellikle geceleri çok agrıyor az bi apse yapmıd dolgulu disim ageıyor benim çürük vs yok ama anlamadım 🥲