Lalemmm12 Ysmnerszkrbg ilk defa öyle duydum 😅 bende burda beklim ama bildiğim kadarıyla sorular soruyorlar sigara içiyor musun kaç kilosun işte şekerin varmı tansiyonun varmı kullandığın ilaç gibi zaten sezeryan olacaksan önceden kan veriyorsun orda değerlerin çıkıyor
Ysmnerszkrbg Lalemmm12 suyum azaldığı için doktorum perşembe muayene edip cuma veya cumartesi alacağını söyledi ilk doğumum olacak anestezi neler istiyor hepsi yetişir mi nasıl olur endişeleri başladı ister istemez
myavocado Ysmnerszkrbg Yetişir bazı kan tahlilleri, akciğer filmi çekiliyor bir de bazı bilgileriniz alınıyor, daha önce operasyon geçirdiniz mi, sigara - alkol kullanımı var mı onları soruyorlar çok bir iki saat içinde halloluyor hepsi.
chaos Ysmnerszkrbg benden doğumdan 1 2 gün önce kan tahlili istemişlerdi 3 4 tane değere bakıyorlardı ameliyata almadanda bi form doldurdular sigara kullanıyor musunuz daha önce ameliyat oldunuz mu vs diye
Ysmnerszkrbg Hilalk çok dikkat etmek gerekiyormuş ben hiç ıslaklık şeklinde bişey hissetmemiştim belki de yaz olduğu için ama akıntım çok artmıştı akıntılarımla geldiğini düşünüyorum