Leyli_gul Kızlar ara ara vajinamda sızlama oluyor neden anlamıyorum yatarken ayaktayken farketmiyor ağrıyla birlikte sızı zonkluyor sonra geçiyor neden olabilir 14 haftalık gebeyim
SrpYlmz Leyli_gul bendede vardı ozellikle tuvaletimi yaparkendi dördüncü ayimda magnezyum başladik faydasını çok gördüm suan 29+4 üm çok şükür 🙏 sizde muayenizde söyleyin magnezyum başlar
elifozkann Leyli_gul oluyo hep olcak ara ara geçiyo tekrar oluyo rahim genişlediği için. Yada enfeksiyon da olabilir
Leyli_gul SrpYlmz magnezyum kullanıyorum ama çok fayda ettiğini düşünmüyorum ya bacak kramplarımı bile geçirmiyor
Ece5454 Leyli_gul 26. Haftadayım bende de oluyor enfeksiyon olabilir dedi doktorum enfeksiyon yoksa magnezyum kulllan demişti
SrpYlmz Leyli_gul Magosit kullanıyorum gunde bir tane içerken fayda etmiyordu ikiye cikarabilirsin dedi iki içiyorum faydasını goruyorum
Leyli_gul SrpYlmz anladım benimki o kadar büyük ki bide emme çiğneme tableti çiğnemek zor geliyor eritiyorum ama saatlerce erimiyor 😂😂 iki tane atarsam ağzıma krize girerim heralde😂😂
SrpYlmz Leyli_gul parol kadar bu hap şeklinde tutuluyor canım ben çok şükür çok faydasını görüyorum aylardir
SrpYlmz Meltemm21 Magosit vermişti bana günde iki tane ondan içiyorum dördüncü ayimin başından beri faydasıni gördüm aylardır bı doktorunuza bunu danışın hap şeklinde parol kadar boyutu