Fndk-06 Herkese merhaba bebeğime losyon olarak gratisin kendi markası olan losyonu ve dalinin pişik kremini aldım aranız da kullanan var mı acaba
Selma2412- Fndk-06 vücut losyonları yenidogana önerilmiyor canım dalin markasını da içeriğinin temiz olduğunu düşünmüyorum incia temiz içerikli pişik kremini çok kullanıp memnun kalan var bakabilirsin istersen
melekmi22 Fndk-06 gratis ürünlerine kendime kullanırım ama yenidoğan için bilemedim açıkçası moralinizi bozmak istemem içeriği temizse olabilir tabi ki aslında
Minnaksever Fndk-06 bebekken mustela almıştım kızıma yağını ve şampuanı ama yağı nerdeyse hiç kullanmadım.dalin 4 yaşında hala kullanmam temiz içerikli değil malesef.artik temiz içerikli çok fazla alternatif var
myavocado Fndk-06 gratisin ürününü bilmiyorum, ama Dalin ürünleri malesef temiz içerikli değil ne şampuanı, ne kremleri, deterjanı bence onu almayın.
melekmi22 Selma2412- bende tam tersi biliyorum yenidoğan için yağ değil de losyon öneriliyor hatta sadece duştan dusa masaj yagi kullanin eger atopik bie cildi yoksa hicbir şeye gerek yok diyolar
Selma2412- melekmi22 benim bildiğim o şekilde canım ciltleri çok hassas oluyor çünkü gözenekleri tıkıyor losyonlar
melekmi22 Selma2412- ne losyon ne yağ kullanmıyorsunuz değil mi herhangi bir sorun yok çünkü ciltleri hassas ya o yüzden soruyorum