Minikkelebegim13 Maviikaktus ağrım yok canım 5+1ken gittim doktora kese göründü bebek görünmedi henüz 2 hafta sonra tekrar gitcem inşallah bebeğide kalp atışınıda görürüz🙏🏻 İştahım hiç yok halim yok gün boyu yattım ve dün aşırı mide bulantısı yaşamaya başladım herşeyden tiksindim yemek vs yiyemedim kokusuna dahi tahammül edemiyorum😩 Sanırım bende erken başladı bulantılar😭 Bugün düne göre daha iyiyim çok şükür😊 Sende nasıl durumlar 🤍
_Mother_ USG ye göre 5+6 bende güzel geçiyor sadece bugün kurban kokularından midem aşırı hassas durumda onun dışında herşey iyi cuma günü kese ve bebeği gördüm kalp atışı da bayram sonrasına kaldı
Maviikaktus _Mother_ ohhh kalp atışınıza duyarsın inşallah,ah o kokular mahvediyor hepimizi Allah yardımcın olsun canım benim 🥰🐣
Maviikaktus Minikkelebegim13 bende 4+3 de gördüm keseyi bayramdan sonra tekrar gideceğim sadece uzanmak istiyorum sürekli bugün bulantı ile güne başladım Allahım yaşattı ya bu mutluluğu her şeyi kabulümüz çok şükür 🐣🥰🥰🥰❤️
Minikkelebegim13 Maviikaktus Sen erken görmüşsün canım benim normal ultrasondanda görünmedi devlete gitmiştim belki cihaz kaynaklı olabilir bilmiyorum 🤷🏻♀️ Çok şükür çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah 🙏🏻 Bu arada mide bulantısı için forumda genelde beyaz leblebi muz yeşil elma haşlanmış patates vs önerilmiş ☺️ Patates harici pek bişey yiyemiyorum ben malesef 🥺 Beyaz leblebi yeşil elma vs aldı eşim biraz iyi geldi aklında olsun🤍
Maviikaktus Minikkelebegim13 aaa çok teşekkür ederim deneyim hemen leblebi ve elmayı🥰 ben özele gittim alttan bakalım dedi doktor bende dış gebelik falan olmasından korktum öylelikle gördük🥰 burdan sürekli bilgi verelim birbirimize ilk gebeliğim ve hiç bir şey bilmediğimi hissediyorum 💕🥹
ozgese-s 5+6 dan selam kızlar aşırı halsizim sürekli uyumak istiyorum gözlerimi açamıyorum ya ama maalesef 2,5 yaşında bi oğlum var uyutmuyor beni 😂😂 aşırı baş ağrısı çekiyorum bir de 😒
Maviikaktus ozgese-s oy hayırlı olsun Allah yardımcın olsun inşallah canım benim baş ağrısı için bol bol su iç ve ceviz ye iyi geliyor 🥰
Minikkelebegim13 Maviikaktus Rica ederim canım seni çok iyi anlıyorum çok kötü oluyor en azından bunlar biraz baskılıyor😊 ya benimde ultrasonda görünmedi alttan muayenede istemiyordum aslında ama doktor dış gebelik mi sağlıklı mı değil mi deyince mecbur kaldım öylelikle gördük keseyi☺️ Bende çok tecrübesizim ilk gebeliğim herşeyi araştırıyorum sürekli buradayım 😊