beyhudeanne 28 haftalık gebeyim, sağ kulağım sürekli tıkanıyor, bazen de duyma problemi yaşıyorum. Bu tarz sorunlar yaşayan var mı? Doktora gittim, kulağın tenmiz dedi ama geçmiyor asla.
LadyVERA beyhudeanne bende 28+3 hamileyim. Geçen gün sol kulağımda tıkanma oldu başım falan dönmedi ama yüzümün bembeyaz olduğunu söyledi yanımda olanlar. Bulunduğum yerden dışarı çıltığımda tekrar yaşamadım bu olayı. Benim olduğum yerde telefon bile zor çekiyordu basıktı yani. Ben ona bağladım hani uzun yolda bile bazınyerlerde yaşarız ya bunu. Telrarlamadığı içinde üzerine düşmedim. Burda bekliyim bende
Ea54- beyhudeanne benim de 3 gündür geçmeyen sağ kulak tıkanıklığım var damla damlatıyorum ama bi faydasını görmedim acaba acile gitsem bakarlar mı bayram olduğu için tereddütte kaldım
beyhudeanne LadyVERA Benim sürekli oluyor, hele ders işlerken ya da çok konuştuğumda, kalabalık yere girdiğimde… Kulak tıkanıklığı çok zor.
LadyVERA beyhudeanne gebelik takımınızı yapan doltor ne söyledi bu duruma? Ayrıca tansiyonla alakalı olabilir mi acaba düzenli ölçüm yapsanız.
beyhudeanne LadyVERA Tansiyonum hep düşük, gebe olmadan önce de öyleydi ama doktorum normal görüyor. Doktor da hiçbir şeyin yok deyip gönderdi beni, temiz dedi. 😀
LadyVERA beyhudeanne düşük tansiyon yapar mı bilmiyorum benimde normalde bile düşüktür. Doktor birşey yok diyorsa doktoruna güveniyorsan çokta şaapmamak lazım demekki ☺