myavocado Nur29zen herkesin olmayabilir, hamielelikte kanama ile alakalı her şeyi ciddiye almak gerek, hemen yerleşme kanaması olmayabilir, devam ederse acile gidin.
Esum48 Nur29zen benim de 6 haftalikken pembe lekelenmem olmustu normal dedi doktor. Su an 32 haftaligiz 🤗
Guzelanne56 Nur29zen 5+2 de iken açık renklı lekelenmem oldu doktora gıttın düşük riskim ve kanama alanım vardı 5 haftadan önce olanlar genelde yerleşme denıyor kese gördükten sonra düşük rıskı oluyor ınsallah yerleşme kanamasıdır ama doktora gorunmenız de fayda var en azından kanama alanı varsa ılerlemeden tedaviye başlarlar ıstırahatle geçer
Kardelenlinam Normal canım bebişin yerleşme kanaması adet öncesi gibi geliyor benimde o tarihler arasında gelmişti şuan 8+4 üm
Nur29zen Kardelenlinam doktorum da normal diyor ama insan yine de panık oluyor tabi peki kaç gün sürüyor kanama ♥️
Nur29zen Esum48 ayyy o kadar çok mutlu oldum ki adınıza ♥️ Benim doktorum da sorun yok diyor birde iki kese benım ki 🥰
Guzelgunlerrr Nur29zen benimde 5. Haftadan kahverengi akıntım olmuştu acil doktora gittik kanama alanları oluşmuş progestan hapla iğne tedavisine başladı şu an da sürekli yatıyorum istersen git doktora ihmal etme
Nur29zen Guzelgunlerrr 2 tane iğne kullanıyorum fitil kapsül kullanıyorum 2 gündür hafif şekilde oluyor açık kahve pembe şekilde oda rahme tutunma da oluyor dedi doktor.
Guzelgunlerrr Nur29zen evet işte bilemiyorlar yerleşmede olabilir düşük tehlikeside olabilir diyorlar
Nur29zen birincimasali benımde şuan öyle pembe az az kahve rengi ama açık renk genel de rahme tutunma kanaması diyorlar doktorum sorun yok dedi aspirini kesti sadece. Geçen sene ben düşük yaptım daha koyu açık kırmızı kanamam oldu ve parça gelmişti
Kardelenlinam Nur29zen yani normal görmüştüm ben o sıra çünkü hamile olduğumu bilmiyordum adet öncesi lekelenme sanıyodum