uzman_1annemy prens_prenses_annesi Evet bu sizinki normal çıkmış benim değerler Igg pozitiflik vardı ama ben yinede kedime eskisi kadar yaklaşmiyorum ve kumunu temizlemiyorum sebze meyveleri de baya bi yıkıyorum bağışıklık olsa bile korkuyorum 🤷♀️☺️
myavocado _Mother_ çok kesin bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla olsa da tekrar geçirme ihtimali oluyor, yine de tedbirli olun siz ne olur olmaz dikkat etmekte fayda var ☺️
prens_prenses_annesi uzman_1annemy bn smdi et dogradim ama elime w tane poset gwcirerek dogradim 2 kere yikadim ellerimi ve kolanyaladim insallah bisey olmaz
ogretmenanne2024 _Mother_ tabiki benim ablam geçirmiş hamileyken haberi yoktu. Bebeğe geçmiş yigenimin bir gözü tamamen görmüyor ve beyninde kistler var çok tehlikeli bir virüs
ZeyHus33 La_sumom ben doğradım ilk defa duydum Kız Koca kurbanın başına oturdum doğradım şişledim valla 🤣
LadyVERA _Mother_ tamamen kısmet işi demekki insan ne düşüneceğini ne yapacağını şaşırıyor. Allah yardımcısı olsun onlarında. Kimsede böyle birşey yaşamaz inşallah.
_Mother_ LadyVERA amin inşallah yani hamilelikler artık çok stresli risk oranı çok fazla şuan şöyle böyle deyince millet ağzını açıp bakıyor bizim zaman böyle şeyler yoktu diye
biranne__ La_sumom elini iyice yıkarsan bişi olmaz canısı ona kaldıysa sebzeden falnda bulaşıyormuş neye dokuncaz biz yani bu durumda saçmalık
Esum48 biranne__ kesilen kurbanlarin hepsi veteriner kontrolunden gecmemis olabilir bunu bilemeyiz o kontrolden gecenler icindir bu
Esum48 La_sumom benim arkadasim normal marketten alinan ette yasadi bu problemi. Ciddi bi enfeksiyon cikti kaninda doktor doktor geziyor sonuc ne olcak bilmiyorum. Risk almaya gerek yok 😑