Ecekazan11 Kızlar 36+4 günlüğüm bebeğim dünden beri bir tafa toplanıp sertleşiyor taş gibi oluyir ve adet shrisi gibi ağrım var bazen belime vuruyor bazen sadece ağrı hisediyorum bu yalancı sancimi yoksa gerçek doğum sancısını oluyor
Betul-hakan Ecekazan11 37+2 yim ben de senin gibi regli sancısı ve bel ağrısı yaşıyorum, biraz uzan bakalım bir sıklık ve beraberinde kasılman var mı varsa süresini tut aralığını öğren derim ancak öyle anlarsın
s_koc Ecekazan11 canım belden ise gerçek sancı toplanma ve hafif ağrrı seklindeyse ön karında yalancı oluyor genelde. Benim de var ama hiç belden vurmadı dün nst çekildi düzensiz dediler yolladılar doğum için çok düzenli olması gerekiyormuş hatta aralığı bile uzunsa doğum başladı demiyolar ama yine de bi görün bence başka belirtin var mıı
littlechick Ecekazan11 aynısını yaşadım gerçek sancı gibi görünüyor. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
Ecekazan11 Betul-hakan uzandigin zaman yumurtalık tafamida çok sidetli ağrı oluyor yerimden kalkamiyorum ve afedersin yeşil sulu bı akıntım var
Ecekazan11 s_koc evet sabah yesilmi pembemi bir akıntım oldu şuan hafif var ama ayırt edemiyorum ve hala ağrım var
Dlar Aralar çok kısa olmaliymis canm bide uyuyabiliyorsan o zaman yalanciymis bende buaralar çok yaşıyorum gece uyuya bildiğim içinde gitmedim
Betul-hakan Ecekazan11 Ecekazan11 aynıyız tatlım benimde 3 gündür akıntım çok fazla belirtiler aynı ama sancı yada kasılma dakik değil bence panikleyip kendini çok dinleme derim