_Mucize2_ Kızlar nefes darlığı yaşayan varmı? Nefes nefese kalıyosunuz bir türlü krçmek bilmiyor😪 Gece uyuyunca sanki kalbin sıkışıyoda nefes alamıyosunuz gibi🥹 ne yapınca geçiyor😣 31+6
Alparslanmom__ _Mucize2_ bende yaşıyorum doktoruma danıştım normal dedi dahada olacak dedi endiselenme 32+1 haftaligiz
Sevval0704 _Mucize2_ bende 31+2 yim ve bi kaç gündür nefes darlığı başladı resmen yatarken nefes alamıyorum 2 3 yastık koyuyorum çok zor uyuyorum beynime oksijen gitmediğini hisediyorum:(( doğuma kadar böyle nasıl gececek bilmiyorum
_Mucize2_ Ve aşırı terliyorum. Önceki gibi suda fazla içemiyorum midemi yakıyor😖 bütün geceni uyumadım
Betul2308 _Mucize2_ bende çok yaşadım şu 2 haftadır falan nefesten yana rahatladım başka şikayetler başladı şimdide gelen gideni aratır hesabı o günlerimi arıyorum ben
Betul2308 _Mucize2_ ben ikiz gebeyim bir de ilk zamanlarımdan başlamıştı yürüyünce nefes nefese kalıyordum sonra bu sıklaştı durduğum yerde dr nefesim yetmiyordu bir yerden sonra alışmıştım zorlasa da ama kendiliğinden geçti evet