karakayahavva00 Kızlar ikinci sezeryanım için devlette gün almaya gitmiştim doktor gün vermedi bayramdan hemen sonra gel alırım seni dedi sadece yolladı. Şuan 37+4 deyiz halen ne zaman ameliyat olacagım bılmıyorum randevu da yok sızce ne yapmalıyım.
_almirasmom karakayahavva00 sabahleyın gıdın ıstersenız burdakı anneler oyle demıstı sabahın en erken saatlerınde , ben 2. Kez ozelde olacagım bana bıle gun vermedı 35. Haftanda verelım dedı doktor ama ben dogum paramı falan odedım 26 haftalık ıken
Sadeceanne2 karakayahavva00 benim de devlette olacak bayram haftasına denk geldiği için sanırım benimde bugün 38.0 haftam doldu perşembe acilden giriş yap sabahtan. Saat 12 den sonra yemek yeme ama kesinlikle ogün olucam diye şartlama kendini o an karar verilecek günü o gün alacak mış sın gibi düşün dedi hayırlısı olsun bebek hareketleri mi kontrol et suyun nişanın gelirse sancın olursa zaten gelirsin dedi sizde bayramdan sonra acilden giriş yapın hangi hastane idi sizin ben Zeynep Kamil e gidiyordum