irem88 Tugce3442 banada yaptılar makasa oturdum yani kız çıktı doğru🤭tabiki batıl inanç ama bazen zevkli oluyor bu tarz şeyler çok gülmüştük bana cinsiyeti bulcakları için yaptıklarına😂gözümüzden yaş gelmişti😂😂😂
Meneksem Eceninanne birisi sizin olmadığınız bi yerde diyelim ki odada iki tane yastığın altına birine bıçak diğerine makas koyuyor siz oraya girip gönlünüzden geçene oturuyorsunuz makassa kız bıçakta erkek anlamına geliyor
Tugce3442  Eceninanne bi örtünün altına bi tarafa bıçak bir tarafa makas koyuyorlar sende bir tarafına oturuyorsun sonra örtüyü kaldırıp bakıyorsun bıçak olan taraf erkek makas olan tarafa oturmuşsan kız diyorlar 🙂
Eceninanne Meneksem oyle tabi ya. Maksat eğlenmek. Yoksa tek ınandıgım ultrason da cinsiyeti gormek. Degır kalan hersey benim ıcın eğlence kesinlıgı yok.
Betulss Tugce3442 bıçağa oturdum erkek dediler hatta çin takvimi yüzük testi vs hepsi erkek gösteriyordu ama kızım olacak 😂
Naciyeaydin Eşimle beraber yaptık üç defa 3-4 farklı yastığın altına koydu makas ve bıçağı her defasında o kadar yastığın içinde makası bulup oturdum kızım olacak 😂🤲🏻
Naciyeaydin Bir de yüzük testi çin takvimi ve karbonat idrar testi de kız çıkmıştı hepsi tesadüf mü bilemedim 😇🤭
eills Tugce3442 bana tuz testi yaptılar hem de 3 defa ve hepsinde kız çıkmıştı ama erkekmiş bebeğim 😅
eills eills çin takvimine göre de kız çıkıyordu ayrıca. Ama ultrason resminden anlayan biri var burda gülşen mustafa diye bir o erkek demişti doğru bildi