Atss0000 Kızlar iyi geceler iyi bayramlar🌸 2. Hamileligim cok merak ediyorum ya kizimda da 12. 13. 14. Haftada 6 doktora gitmistim ogrenmek icin ama canım kızım 20. Haftada gösterdi😅 Şimdi 8+5 im cok meraktayim valla
cLearQueen Atss0000 14.haftada net soyledi doktorum 😁 cinsiyet partisi yaptircam dedim saolsun kırmadı yarim saat baktı 😁 degismedi cok sukur zaten cok guveniyodum
srguclu Atss0000 11+6 da ilk ikilide kesin olmaksızın erkek olduğunu söyledi. 15. Haftada kesin olarak erkek dendi 👼🏻
cLearQueen Atss0000 valla yok cin takvimi yok kese sekli yok burdaki tahminciler herkes her sey erkek diyodu… bi baktık kiz 🤣 balonu patlatinca yüzümdeki ifadeyi bi gorsen 🤣🤣
Atss0000 cLearQueen benimde oyleydi yaa herseyde erkek cikti o bicak makasa oturmada bile😂 ilk doktor bana erkek demişti ben cok aglamistim simdi erkege ne giydiricem ben kiz kiyafetleri cok guzel diye😂😂
cLearQueen Atss0000 hahahah 🤣 aman saglikli olsunlar da hic fark etmez.. benim bu ilk cocuk hadi 4 tane kızın olur da yaa bu da erkek olsun dersin ama diger turlu hic fark etmiyor
Atss0000 cLearQueen evet evet kesinlikle oyle kizin bence isvesi cilvesi bi farkli yaa. Simdi kizimi 10 tane erkege degistirmem valla😂
Atss0000 Sysedayilmaz cok tesekkur ederim saglicakla büyütün 🌸 benim daha yolum uzunmus ama ben kendimi biliyorum surekli giderim heralde😂