Fatma-ylmz Merhaba kızlar cinsiyeti öğrendik (erkek) ilk gebeliğim şuan da 17+6 dayım ve hereklenmeyi dört gözle bekliyorum sizin bebeğiniz kaçıncı haftada hissettirdi size hareketlenmeyi
zelis63 Fatma-ylmz ilkte biraz daha geç hissediyor insan ama bu aralar ani pıt pıtlar hissedebilirsin benm 2. Hamileliğim sanırım o haftalarda hissediyordum artık
Tanura08 Fatma-ylmz 16 hafta da küçük küçük hissettim böyle göbeğimde seğirme gibiydi şimdi 22 haftayım tekmeleri net hissediyorum ilk gebeliğim 😍
yeni-annelik Fatma-ylmz 18. Haftada tekmelemeye başlamıştı şimdi 27+6 olduk hiç durmuyor özellikle geceleri
Gmom İlk gebelik erkek bebiş 18+0 da hissettim. Plasentam arkadaymış o yüzden o günden itibaren gayet net hissettiriyor
numix Fatma-ylmz Sürekli sırt üstü yatıp karnımı mıncıklıyorum ne zaman hissedeceğiz 😂😂 ama araştırdığım kadarıyla 19-20′de başlıyormuş hissetmeler
Fatma-ylmz RavenV nasıl bu kdr erken hissettiniz zayıfmısımız ben biraz kiloluyum ondan hissedemedim dedim de
RavenV Fatma-ylmz 68 kiloyum aslında aşırı zayıf değilim ama karın kaslarıyla alakalı sanırım. Ben de şaşırmıştım hissettiğimde.