İyi akşamlar hanımlar aylardır burdaki postları okuyarak spinal olmaya karar verdim.İlk doğumum genel anestezili oldum mahvoldum daha amelyathanede gözlerimi inleyerek açtım ve tam 10 gün perişan olmuştum şahane kadar kötüsü olabilir ki diyerek bi cesaret spinal tercih ettim bu sefer 35+5 erken doğum oldu maalesef. İlk iğne kesınlıkle damar yolundan daha acısı 5 saniye kadar sürüyor hissetmek sonra zaten uzandım 10 dk içinde uyuşukluk geldi his gitti tamamen. Üstten ayna yansıması falan görmedim çokta odaklanmadım tavada bakıp dua ettim sadece burdan okuduğum kadarıyla kafamı h sağa sola oynatmadım baş ağrım olmaması için şuan 2. Günün akşamı bişeyim yok hamdolsun🤲🏻 sadece göbeğimin sağa sola sallandığı hissi vardı 1 dk falan bi mide bulantısı oldu söyledim hemen seruma bişey verdiler geçti zaten. Odaya çıktım kum torbası koydular asla hissetmiyorsunuz (ilk doğumda çığlık attım hemen kaldırdılar) 4.saatte his geldi ayaklarıma ondan sonra kum torbasını yavaş yavaş hissediyorsunuz ben 6. Saate kadar dayandım sonra aldılar ve serum ağrı kesicilere başladılar. İlk kalkış tabi zor oluyor organlarım aşagı düşüyor hissi berbat🙈 2. Gün korsa takabilirim dedi doktorum ara ara takıyorum sürekli yürümeye çalışıyorum şuan tek sorunum göbeğim acıyor organlar yerine oturuyor tabi kaç kat kesiliyoruz kolay gelsin sürekli ağrısı kesici istiyorum bebiş küvezde şimdilik o gelene kadar toparlamaya çalışıyorum rabbim kolaylıkla atlatıp tez vakit ayağa kalkmayı nasip etsin cümlemize hayırlı doğumlar diliyorum😌🌸