0znur Biz bugün 10+3üz bayramdan sonra kontrolümüz var. Ve inanılmaz zor bir gebelik geçiriyorum. Bulantı ve kusma çok yoğun maalesef. Su dahi içemiyorum. 6 kilo verdim. Ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi. Umarım bu zorlu günler geçer 🥲 sizlerin nasıl geçiyor?
Pervinakkoyunluu 0znur doktorunuzla görüşüp prilam dr ilacını yazmasını isteyebilirsiniz mide bulantısı için harika bir ilaç kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz eminim 2.gebeliğim şuan 31.haftamdayım bu ilaç sayesinde mide bulantısı yaşamadım kullanmadığım takdirde su bile içemezdim ☺️
Fatmasedef 0znur merhaba bende 11+6 günlük oldum 9. haftadan sonra bulantılarım geçti bazen arada oluyor onun dışında uyku halsizlik geçmedi ama bulantı geçti ya şükür o fenaydı
meryinthemood 0znur merhabalar ben de 10+7yim bugün. Mide bulantılarım 8. haftadan sonra bayağı azaldı. Mide yanmam devam ediyor. Bendeki iştah hiç gitmedi maşallah hala devam ediyor 🥹 Bazen kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum elimi kolumu kaldıramıyorum. Bazen hamile olduğumu bile anlamıyorum. Bu arada iyi bayramlar ✨️
0znur Pervinakkoyunluu prilam kullanıyorum ama maalesef pek hafifletmiyor. Günde 4 adete çıkardı doktorum. Devam ederse yatış dedi. Bulantım olsa da açıkçası günde 4 adet çok fazla. Ve içmiyorum. Bu günlerin geçeceğini biliyorum 🥲
Eceninanne Pervinakkoyunluu bende bas ağrısı bas donmesi yapıyor. Ağzımda tatlı bır tat kalıyor prılam kullanınca. Gun boyu işkence cekıyrm bulantıdan ama prılam alınca daha fena oluyorum. Sızde yan etki yapmıyormu acab
sydatlhablc 12+2 haftalığız başlarda halsizlik çok fazlaydi bende de bulantı vs hic yasamadim şuan hiç uykum yokken bir anda gözlerim kapanma noktasına geliyo🤭 Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
raabiiiaaaa Ay kızlaar bende 10 haftalık gebeyim ama ara ara bel ve kasık ağrım çok oluyor birde bugün kasıklarımda yanma oluyor normal mi acaba ya ? Enfeksiyondan şüphem var bayrm sonrası randevuda söylicem ama sizede bir sorayım dedim
Yetilk Merhaba bizde bugün 10+2 olduk. 13. Haftada komtrolüm var Herşey çok güzel gidiyo şükür. Bu zamana kadar hiç bulantım olmadı 6 haftalıkken kanamadan sonra sürekli yattım 2 3 hafta 9. Haftadan itibaren ayağa kalktığım zaman baş dönmesi göz kararması oluyo eğer uzun süre ayakta olursam hafif kasık ağrım oluyo doktorum normal bu haftalarda dedi şimdilik böyle sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah🥰
0znur Yetilk inşallah, benim ikinci gebeliğim iksiinde de bulantıyı çok yoğun yaşadım maalesef. Tek hedefim bu günlerin bittiği günlere erişmek şuan 🥲 inanılmaz bir tiksinti de var ve bugün kurban bayramı 🤢
Pervinakkoyunluu 0znur bende sabah akşam ikişer tane içiyordum açıkçası pek bir sorun yaşamadım tabi bu kişiden kişiye değişebilir bilemiyorum dediğiniz gibi bu günler geçici ama beni çok kötü etkiliyordu ve kullanmadığım zaman gün geçmiyor ve daha kötü oluyordum umarım en yakın zamanda bulantılarınız geçer ☺️
Eceninanne 0znur cinsiyet nedir bebısınızın acaba . Bende de ilk ve 3. Gebelıgımde cok kotuyum . İlki kız buda oyle sankı. Oglumda cok rahattım. Ben cinsiyete alakalı duye dusunyrm sankı kızlar daha zor
0znur Fatmasedef darısı başımıza 🥲 7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra başladı ve devam ediyor. 14-16 gibi biter diye ümit ediyorum. Ama tiksinme çok var koku almam yetiyor tiksinmem için.
0znur meryinthemood benim de mide.yanmam.oluyor. Bu aylarda olur mu olmaz mı diye düşünüyordum. Kontrolde doktoruma soracaktim hatta
Eceninanne 0znur Allahım nasıl gecıcek dıyrm . 3. Gebeligim cok zor ya. Gun boyu mıde bulantısı uyuma ıstegı hıc bsıey yapmak istemiyrm. Kızımda dq boyle olmuştum ve doguma kadar surdu yasam kalıtem sıfırlandı. Insallah bu defa bıyer ya. Yarın 13 hafta olucaz
0znur Eceninanne henüz belli değil, 1 oğlum var ve onunkine göre çok daha ağır geçiyor, ilaç etki etmiyor. Bulantini geçiren hicbirsey yok. Yeşil elma çok yerdim ve su çok çok içerdim. Bunda yeme içme sıfır. Ve ekstra tiksinme çok var.
0znur Eceninanne evet prilam bende de aynı böyle yapıyor, içsem bir dert içmesem bir dert. İçtikten sonra tüm iştahım kapanıyor ve su dahi içemiyorum. Herşey şekerli gibi
Pervinakkoyunluu Eceninanne hiçbir yan etkisini görmedim başka bir cevapda da yazdım kişiden kişiye değişiyor heralde ama bulantı kesildiği an dünyalar benim oluyordu o yüzden herkese tavsiye ediyorum yararını gördüm ben😊
payidar 10+4 günlük oldu bugün bebeğim. Hepinizin bayramı mübarek olsun. 🌸 2. Gebeliğim oğlum 5 yaşında. Oğlumda da bulantım olmuştu bunda da bulantım var bazen kusturuyor bazen kusturmuyor. Ağzımda yemeklerden sonra değişik bir tat kalıyor midemi bulandırıyor bu durumda. Sabah bulantılarım ilk zamanlar daha fazlaydı şimdi daha az daha hafif bazen yok. Ama gün içinde bulantılarla mücadeleye devam 🙈 Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşAllah 🌸
0znur payidar evet ne yersem garip bı Tat kalıyor, bu yüzden tüm günüm neredeyse aç geçiyor. Elhamdülillah bebeğimi etkilememis bu durum ama benim için bir hayli zor. İlk gebeligimde çok zordu ama bu çok daha zor. Tiksinme hiç olmamıştı ve su icebiliyordum
La_sumom 0znur ayyyy seni çok iyi anlıyorum bulantı yok ama aşırı bi iştahsızlık var İnsanlar ceviz, muz, süt, kefir bi sürü sağlıklı şeyler yiyor sağlıklı olsun ilk 3 ay önemli diye çok dertleniyorum bulunanlar Napıyor çok merak ediyorum cidden🥲
0znur La_sumom kesinlikle hiçbirini tuketemiyorum. Ve bulantım bastıracak hicbirsey yok. Her gebelik farklı. İlk 3-4 aydan sonra rahatlariz inşallah 🥲
Cigdm725 Bende 10+2 deyim ara ara bas dönme oluyor birazda kokuya karşı bulantı oluyor başka sorunum yok ama ilk 4 hafta çok kötüydüm bu kadara azaldı belirtilerim şükür suanlik iyiyim
sltn2686 0znur 9+2 2 kilo aldım hiç bulantım yok halsizlik dışında çok rahat ama kilo almak modelimi çok bozuyor çok erken mutsuuzm
Yazan Günaydın hayırlı bayramlar ❤️ 10+5 bulantı şikayetimi prilam bastırdı. Sadece tansiyonum düşük çok başım dönüyor çarpıntım oluyor ve çok halsizim. Sürekli yatmak istiyorum. Bazı gıdalara karşı ilk günden beri hassasiyetim var yiyemiyorum