YeniGelinMeselesi Selinmoon belkidee 🫠 aynen uzanınca rahat oluyor, zor kalktım bu sabah şuan hala bacak aram ve afedersin vajinamda baskı inanılmaz ve ağrı da çok hayırlısı bakalım görücez artık bunlar olucak şeyler doğurcaz kıııız 😆😬🥹
Mom_boy YeniGelinMeselesi Canım benim bebekte aynı nişanım felanda geldi aynı hissediyorum ama bol bol hareket ediyorum artık bayram felan gelicekse gelicek mecbur bu gün 38 haftalık olduk bizde ama baskı oluyor sürekli tuveletim varms gibi yani 😄
YeniGelinMeselesi Mom_boy benim nişan vs yok ya geri kalan her şey var bende artıkk hayırlı zamanda gelsin diyorum bayram mayram doğurcaz geliyom derse napalım🤣🤣🫠
Selinmoon YeniGelinMeselesi bu arada seninle aynı belirtiler var ve arada sancı atıyor aşağıya anlamıyorum da neyin nesi 😅
Zeyd_Mom_22 36+3 biliyorum erken ama çok çok fena ağrılarım var yürümekte zorluk çekiyorum nasipse 37+4 de doğurmak istiyorum😄 yada 37+6 cidden çok kötü😞
YeniGelinMeselesi Zeyd_Mom_22 erken değiil tam zamanı ağrılar başlangıcı için bebelere belli olmuyo ki😅 İnşallah canım Allah gönlüne göre versin 🤲🏻
YeniGelinMeselesi Selinmoon benimdee bazen düzene giriyo heh diyom bazen geçiyo yok diyom daha değilmiş 🤣🤣 aynı gün doğurmamız yok muuu🤣😂
Zeyd_Mom_22 YeniGelinMeselesi yaa öyle mi bakalım hayırlısıyla ne zaman geliyor😄❤️ sende sağlıkla kucağına al canım🫶🏻
Scelikler YeniGelinMeselesi 38+1 gelen giden yok😂 bugün altta hissediyorum dün geceden ara ara kasıgima ağrı giriyordu bi gelseydi hayrla🥹
YeniGelinMeselesi Scelikler hayırlısıyla gelsin inşallah belki bayram geçsin diye bekliyordur annesi🫠🤭
melekmi22 YeniGelinMeselesi kaburgalarımın altında hissediyorum henüz dönmedi benim bebiş sanırım sağ sol yan kisimlarimda da hissediyorum ama genel olarak.midemin hemen altında ne yapıyorsa tam.orta kısımda sürekli 😅😅
YeniGelinMeselesi melekmi22 döndüyse de tekmeleri ya da popişidid belki benim kızım baş geliş meslea mideme gep tekmeliyor ayaklarını hissediyorum resmen😂
melekmi22 YeniGelinMeselesi ay gerçekten mı bende dönmedi herhalde diyorum ayağını hissediyorum çünkü midemin hemen altında hep aynı yeri tekmeliyo sonra kafası ya da poposu ayırt edemiyorum onu oraya dayiyo öyle duruyo ben canım yandıkça hafif masaj yapıyorum öyle yer değiştiriyo 😅😅
YeniGelinMeselesi melekmi22 e tabii canım kontrolde belli olur zaten de baş geliş olunca kasıklarda hissediliyor zaten hareketleri 😅
melekmi22 YeniGelinMeselesi ilk zamanlar kasiklarımdaydı şimdi yukarilarda hissediyorum en son daha dönmemişti 2 hafta sonra gidicem bakalım dönmüş mu ne olmuş belli olacak