Kbrasuer Kızlar son 80 gün sizin kaç gününüz kaldı hastane çantanızı hazırlamaya kaçıncı haftada hazırladınız şuanda 28+4 haftalığız🤷♀️💞
Figennn Kbrasuer Son 50 kaldi bizim 32+6 ama hala canta hazir degil😃 yurtdisindayim hastane cogu seyleri karsiliyo o yuzden tam bilmiyorum ne koyucagimi. Doktor randevum var 22 sinde sorup ona gore hazirliyacagim😊
Elif82 Kbrasuer Kbrasuer 111 günümüz kaldı temel ihtiyaçlarımız hazır ama eşimin işi dolayısıyla Kıbrıs’a yerleşme ihtimalimiz var ve ben hazırlık hevesimi yitirdim galiba 🙈😏
Vethekelif Son 13☺️ 38+1 iz hastane çantamı 35. Haftadan sonra tamamladım ama sağlık ocağındaki doktorum geç kalmışsın diye kızmıştı 28 de tamamlamış olmanızı istiyoruz demisti
Kbrasuer Vethekelif valla bende doktorumla konusup hazırlıcam erken diye hazırlamak istemiyorum ama bu dogum belli olmuyo işte 🙈😄
Vethekelif Kbrasuer aynen öyle hazır beklesin ne zararı var sanki😀 zaten ilerde ağırlaşınca zor geliyor ben 36. Haftamın içinde ütü falan yaptım ama zorlandım yani
Vethekelif Kbrasuer aynen öyle zaten tıkayayım kurutayım ütüleyim yerleştireyim derken hepsi bir günde olmuyor ki
Kbrasuer Vethekelif birde o çantayı hazırlamak var çantanın içine kücük hurç aldınızmı kıyafeetler karısmasın diye
Kbrasuer Elif82 olsun yitirmeyin daha gününüz var herşeyi yavas yavas alıp yaparsınız saglıklı olsunda 🙏😊
Vethekelif Kbrasuer ben havlu keseleri var ya çeyiZlik onlardan aldım 15 tane takım takım bebişin kıyafetlerini onlara koydum ablamda öyle yapmıştı çok rahat ve kullanışlı oldu
Elif82 Kbrasuer ben herşeyini yattığım yerden internet üzerinden aldım artık dolaşmak serbest bugün eksik listesi yaptık 🤗 gitmeden onları da alırsam tamamız 🤗🙏🏻