Kizlar 4 haziranda sancim geldi.nornalde 11 hazirana sezeryan planlanmisti.ama bizimki dayanamadi:)adet sancisi gibi sancim olmaya baslayinca ve surekli olunca bi farklilik oldugunu anladim dr uma gittim.nst de duzenli sanci cikinca doguma karar verildi.sancim aslinda 1 gun onceden baslamisti aksamdan.ama cok hafifti ve gecer diye dusunmustum.uyuyunca sabah 6.30 da sancidan kalkinca bekledim biraz.gecmeyince 9 da esimi uyandirdim.10.30 da dr daydim.dogum karari verilince eve dus almaya geldim tekrar sansima trafige takildik.neyse oyle boyle derken eve gelip hastaneye gitmemiz saat 2 yi buldu.(dr um disardan hastaneyle anlasmaliydi)doguma 17.00 gibi alindim.17 24 te oglusum dogdu.genek anesteziyle sezeryan oldum.misler gibi gecti.10 kere dogursam 10 kere sezeryan olurum.belkide genel anestezi oldugu icin bu kdr rahat gecmistir bilemiyorum.ama misler gibi gecti.dr umdan da cok memnunum.birazda bunye meseleside olabilir tabi bilemiyorum.ama o ilk kalkis zor dedikleri seyin zorlugunu ben hic yasamadim.her zamanki gibi kalktim.ne basim dondu ne aci vardi.ztn sezeryan yeri uyusuk oluyor.ben dogumdan sonra öne egilerek yuruyenleri anlamadim neden oyle yuruduklerini.nasil acidigini..uyusuk olan bi yer nasil aciyabilir bilmiyorum.hala uyusuk cunku dr um 6 ay sonra o hissizligin gececgini soyledi.hastaneden ciktim gayette yemegimi bile yapabilecek durumdaydim yani..bebegimide kendim kucagima alabiliyordum.kimsenin destegine ihtiyac duyabilcek durumum yoktu.ki suan 11 gun oldu dogum yapali halada oyleyim.bu benim yasadigim deneyimdi.baskalarininkini bilmiyorum.ama ben 10 kerede dogursam 10 kerede genel anesteziyle sezeryan olurum.