Gulsedaa1 Haftaya son kontrolüme gidecem normal olmazsa 25 haziran yatış verecekler. Normal doğum olsun istiyorum ne yapacam
hayalim35 Gulsedaa1 ben 41 haftalık normal doğum yaptım ne sancı ne su ne açıklık 41 e kadar bekletti snra suni ile başlattı
mavibahar Gulsedaa1 doktorunuzu değiştireceksiniz. Normal doğum istiyorsanız bu sizin doğumunuz, sahip çıkacaksınız..
Gulsedaa1 s_koc yok hayir sancim yok 4 haftadır nst ye giriyorum birsey yok bebek gayet sağlıklı ıcerde kalıp kakasini yer diye korkuyorum
sevalciftci ysmnylmz ya bende 38+3 teyim gelen giden yok en son 38 te hafif sancı çıkmıştı daah gitmedim hiç te bende gitmeli miyim doktor acilden gidersin demişti gittiğinde bayram tatiline girdikleri için
Mervenr00 sevalciftci 40a 41e kadar yolu var ağrı sancınınz yoksa gitmeyin bence bebek geleceği zamanı bilir ben ilk gebeliğimde 41 de doğurmuştum suyum gelmişti. Şimdi erken gitme taraftarı hiç değilim😅 evde sancımi cekicem biraz öyle gidicem 38+2yim bende🌸
sevalciftci ysmnylmz geldiği için mi gittiniz ekstra bişey yaptınızmi acaba bende artık gelsin istiyorum
sevalciftci Mervenr00 38 de hafif sancım çıkmıştı bütün alt karinda oluyor ağrı aarfa ilk grbeligim bu arada bide asiriykadilma oluyor yani bebek çok sertleştiriyir taş gibi oluy karnim
Mervenr00 sevalciftci benim 36. Haftamda sancı çıkmıştı ara ara kasılmalarım çok fazla oluyordu hâlâ da oluyor ama 38. Haftaya kadar geldim sancınz çok fazlaaa olmadıkça acile gitmenizi onermem ama siz bilirsiniz ☺️
Mervenr00 sevalciftci bu haftalarda kasılma çok normal zaten 5 dk da bi sancın olduğunda gel demişti doktorum. Benim 36 .haftalarda başladı çok sık kasılmalarım oluyor sürekli nste sancı çıkıyordu daha gelen giden yok 😂😂