Ummu__Meryem Kizlar bata gore 6haftalik olduk bu gun bu gun gittik dra ustten 5hafta alttan vajinal 6hafta dedi ama kalp atisi yok dedi ben kendi druma attim resmi bebek 6hafta kimi degil buyuk dedi+kalp atisi olmasi gerekli dedi baska ulturasona git dedi devletinkilerde pek anlasilmiyor dedi korktum biraz
Zhrn Ummu__Meryem 7. 8. Hafta da diyam da var panik yapmayın başka bi doktora görünün ya da bayramdan sonrayı bekleyin
Sakineoncu Ummu__Meryem canım 8.haftada duyduk biz kalp atışını 6.haftada bizimde kalp atışı yoktu alttan baktigi halde
Beyzanur_42 Ummu__Meryem canım öncelikle hayırlı.olsun evet bebiş var gözüküyor kesenle rabbim kucağına almayı nasip etsin .geç döllenme sebebi ile duyamamis olabilirsn veyahut haftan erkendir bayram sonu gittiğinde duyarsn inşaallah içine kötü şeyler getirme düşünme güzel düşün hep iyi şeyler olsun ins 🤗
1Demett kimilerinde daha gec dollenme oldugu icin daha sonraki haftada duyulabiliyor ben 6 da duymustum ama duyamayanlarda oluyor endise etme bence kotu birsey yoktur
Ummu__Meryem Sakineoncu 7haftada gidecegim haftaya cumaya Allahtan hayirli sekilde sag salim kucagima alim yavrumu amin
Ummu__Meryem Kubrakaraduman bilmiyorum ya devlettdi ayrica eski ulturasondu galiba bastira bastira bakiyordu
Bilhayalacz Ummu__Meryem postlarınızı okuyordum lütfen sakin kalmaya çalışın ve tevekkül edin. Yavrunuz daha susam tanesi kadar inşallah haftaya kalbini duyarsınız. Hep iyi düşünün🌷
Ummu__Meryem Bilhayalacz amin kuzum amin malesef sakin kalamiyorum kayiplar cok olunca insan da psikoloji olarak cokuyor
_Mother_ Ummu__Meryem diğer postuna da yorum yapmıştım strese sokma kendini gayet normal kalp atışını duyamamak ben kızıma hamile iken 7+0 de kese ve bebek görmüştüm 8+2 de kalp atışını duydum dün muayeneye gittim bende ultrasona göre 5+4 dedi doktor kese ve bebek göründü kalp atışı için 10 gün sonra dedi her gebelik farklıdır 10 gün sonra gittiğinde Allah’ın izniyle kalp atışını duyacaksın sağlıkla al kucağına inşallah