huzunluponcik Cylnd ben ilkinde dogurana kadar künefe yedim aşırı canım çekiyordu çocuk 4300 doğdu hic bir hastane çıkışı ve aldığın kıyafetler olmadı 😅
Esrahrz Cylnd bu sorunun cevabini arasturiyorum kac aydir genelde kuru yemis sut ve sut urunleri tahıllar balık ve yumurta diyorlar.ve hic birini canım yemek istemiyo
gzm_42 Cylnd muz ceviz kaşar peyniri ve kabak çekirdeği ben sürekli bunları yemiştim 3585 kiloyla doğmuştu oğlum ama şuan ikizlere hamileyim nasıl olacak bilmiyorum küçük dogmalarindn korkuyorum
_almirasmom Cylnd valla ben ne varsa yıyorum ama nafile kılo aldıram ne varsa doktorum bana dedi dunyalarıda yesem hersey genetık bebek alabıldını alır sen hıc yemek te yemesen o ıcerde zayıflamıcak dedı arkadasımla aynı haftayız ben 32+0 gıttım 2 kıloudu o da 32+0 da gıttı 3 kıloymus bebegı ama kız kusmaktan bısı yıyemıyodu hep aç kalıyordu ben se yulaftan tut muz kaşar tahın pekmez ne gelırse aklına
Esrahrz Ve benim ilk bebegim premature bebekti.1 kilo dogmustu.bende simdi bunda ayni seyi yasamamk adina ugrasiyirum
Cylnd Esrahrz evet muz yoğurt daha doğrusu süt ürünleri kilo aldırıyor diyorlar vallah canımız çekmesede az az yemeğe çalışın ☺️
kubranurleo Benim bebeğim 12 gün gerideydi. Bu forumda birisi muz ceviz kaşar önermişti. Her gün yedim ve gününü yakaladı, boyu da haftasını geçti hatta. Tesadüf mü gerçekten işe mi yaradi bilmiyorum ama denemeye değer :)