Bus-35 6 haftalık hamileyim kese hale gorunmedi ama beta hcg yükseldi 5981 oldu doktor güzel dedi değerin yükselmesi keseyi henüz erken olabilir bayramdan 10 gün sonra bakalım dedi böyle durum.yasayan varmı kaçıncı haftada gördünüz keseleri
Yeniyeniden Bus-35 artık görünmesi lazım beta 5000 lerce görünüyor belkide baktigi.alet kaynakli.olabilir
mel19 Bus-35 4.haftada kesem gözükmüştü 7000 bin civarlarındaydı ama herkeste erkenden gözükmeyebilir
Hasret18ayaz Bus-35 5+1 de kese görünmüştü ama maalesef dün bebegimi kaybettim 5+5 de 😔 oglumyda. 5+5 de görmüştük sağlıkla kavuşun
Zuhaly Ben ilk kontrole 6+5te gittim kese de bebek de görümdü kalp atışını da duyduk. Ama herkesin aynı olmayabilir doktorunuz sorun görmediyse endişelenmeyin bence sağlıcakla kucağınıza alın hayırlı olsun 🥰
Zuhaly Evet olabilir daha detaylı bir ultrason gerekebilir, aslında göremeyince vajinal ultrason bakması lazımdı
elvangnc Bus-35 benimde neredeyse bibucuk hafta gec dollenme olmus 5+5 de keseyi benegi 6+2 de kalp atisini cok kisa dinledik
Hasret18ayaz elvangnc ikizdi benim kesenin biri sağlıksız görünüyordu içi boştu ve kese çevresinde kanama vardı aniden kanamam başladı parça düşürdüm ağrısız sizisiz hastaneye gittim sağlıksız olan dusmus sağlıklı olanda rahim ağzına kadar inmişti mecburi kürtajla alındı