2024_kmr Kızlar 23 haftalık oldum ve hamileliğimin başından beri burnum akıyor ve hapşırıyorum bir gün uyanıyorum hapşırık burun tıkanıklığı akıntısı bir gün yok sıkıldım ya durumdan sizde de var mı
Sergul1425 2024_kmr bnde hamileyken başladı oğlum 5 yaşında hala devam ediyor ilaç içmediğim gün tıkanık uyanıyorum
2024_kmr Hamilelik gribi diye Bir şey var , burnumda karabiber varda hep burnumu çektikçe hapşırıyorum
aaysegul14 Hamilelikten önce alerji testi yaptırmış mıydınız hiç benim öncesinden alerjim vardı mesela bu süreçte biraz daha arttı bende aynı bu şekildeyim
2024_kmr Sergul1425 neeee Allah korusun yaaa öyle şeyler söylemeyin ikinci hamileliğim ama bu kızım beni ayrı yordu sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
arslann43 Sergul1425 merhaba doktor bana da yazdı size bi zararı oldu mu hangi ailerji hapını kullanıyorsunuz
aaysegul14 2024_kmr yok hayır ben göğüs hastalıklarından yaptırmıştım ama sanırım hamileyken tercih edilmiyor bi araştırın isterseniz
Sergul1425 arslann43 crebros 5 mg yazdı bide risonel sprey verdi ama bn sadece sprey kullanıyorum arada hap çok içmiyorum